2777
2789
کلیسا؟ مگه کجایی😂

تهران هستم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا میگی ایسگامون ک نکردی 🫤😭😭😭

نه منم یبار برا داداشم برنج گذاشتم دم بکشه اومدم دیدم روشو به چهار قسمت تقسیم کردم ساااااف انگار قالب گذاشتی داداشم ترسید نخورد اونو

هیچی دیگه هیچوقت سراغ احضار نرفت دخترعمومم با اینکه اهل فیلم ترسناک دیدن بود وقتی درمورد فیلم ترسناک ...

نترسیدم😂 حقشه کنجکاوی میکنه همین میشه تا اون باشه از ابن کارا نکنه🤣

نترسیدم😂 حقشه کنجکاوی میکنه همین میشه تا اون باشه از ابن کارا نکنه🤣

😂😂😂ولی برای ما تو اون سن ترسناک بود 

من که نبودم تو مراسمشون چرا باید صدا رو میشنیدم

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

نه منم یبار برا داداشم برنج گذاشتم دم بکشه اومدم دیدم روشو به چهار قسمت تقسیم کردم ساااااف انگار قال ...

واااااااایییییی خداکنه سراغ من نیان ک میمیرم در لحظه 😭😭😭😭

تهران کلیسا داره؟ نمیدونستم چ جالب

بله تمام شهر های ارمنی نشین کلیسا دارن 

تهران شیراز رشت ...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍