دوس دارم برم من ولی فک کنم هرکسی رو راه ندن درسته؟
بعضی کلیسا ها اجازه تمدن بهتون
ولی اکثر کلیسا ها میذارن
فقط کاتولیک ها سختگیرن برای ورود غیر مسیحی
یکشنبه ها هم کلا ممنوعه ورود غیر مسیحی
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب من مسیحی نیستم ولی دوس دارم ببینم همین امیدوارم یروز بتونم برم😀
غیر یکشنبه بیاید کلیسا با کارکنان صحبت کنید بگید فقط قصد بازدید دارید و کوتاهه تا اجازه بدن
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
خونه مامانم اینا هم بعد از ازدواجم رفته بودم کمک خونه تکونی مادرم شاغله ،کسی خونه نبود من تو اتاق داداشم بودم از تو آشپز خونه کوبیده شدن قاشق ها بهم صدای بشقاب میومد انقدر شدید که ترسیدم زنگ زدم مامانم گفتم اگر نیایی میرم تو کوچه
منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔