2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 136 پست
وای یا خدا تو یعنی اینارو بعد چند سال نشناختی چرا پیام دادی این همه فحش بارت کنه اونم با اون شوهر رو ...

شوهرم چه گوهی میحواد بخوره مثلا. داااشش کلی فحش بار من کرده اگه ناراحته بره پیش همونا. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهای تنم سیخ شد باور کن حالم بدشد عجب دلی داری ببین یه کار کن یواشکی با یه وکیل مشورت کن و اینارو ن ...

فک کردی چیزی دستش میگیره ؟

داداش من تهدید به قتل میشد 

شکایت کرد اون طرفو جریمه نقدی کردن و شلاق 

اعتراض گذاشت بخشیده شد تموم شد رفت

به همین راحتی 

حاضرم شکایت کنم خستم کردن از اینم جدا میشم. دیگه نمیکشم امروز کلی گریه کردم. این حق من نبود.

اگ میخوای جدا شی ک شکایت نکن و جدا شو خدا ازش نمیگذره خیالت راحت روزی بشه بدبختی این خونواده رو ببینی خودتو بچتو نجات بده لطفا💔

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

شوهرت این و زنده میزاره؟

زنده که هیچی مطمعن باش چک هم اخرش میده براش قریونشم میره. شوهرم یه وقتی قدر منو میفهمه که دیگه خیلی دیره. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
شوهرم اخرش میگه داداشم عصبی بوده یه چیزی گفته میشناسمش شوهرم نمیدوتم ازشون میترسه یا چی اما پشت اونا ...

پیام هارو بفرست برای جاریت

بگو‌ظاهرا شوهرت داره یه غلطایی میکنه و اعتراف کرده

بزار خونشون جنگ بشه

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

اگ میخوای جدا شی ک شکایت نکن و جدا شو خدا ازش نمیگذره خیالت راحت روزی بشه بدبختی این خونواده رو ببین ...

ما به اخرش رسیدیم جداییم قطعیه سوخت و زود داره دیر و زود نداره چون دلم میخواد جون خودمو بچمو نجات بدم هر روز ارزو مرگ میکنم. 

برو دعا کن استارتر رو آتیش نزنه با شناختی من از دعواهاشون دارم

اصن عجیب حالم بد شد ینی گ و ه تو همچین شوهر بی غیرتی نطفه اینو با سیب زمینی بستن ب احتمال زیاد

اکه نگفت چرا دخالت کردی و پیام دادی بیا به من بگو

میدونم میگه بگه مهم اینه واکنش داداشش خیلی داغون روده من ناموسش بودم. 

اصن عجیب حالم بد شد ینی گ و ه تو همچین شوهر بی غیرتی نطفه اینو با سیب زمینی بستن ب احتمال زیاد

ننمیدونم ازشون میترسه چیز خوره چیه اصلا پشتم نیست. 

فک کردی چیزی دستش میگیره ؟داداش من تهدید به قتل میشد شکایت کرد اون طرفو جریمه نقدی کردن و شلاق اعترا ...

آخ چ بد 

منم همینو میگم ک الکی شکایت نکنه ضایع شه و داداشه هارتر شه

میدونم میگه بگه مهم اینه واکنش داداشش خیلی داغون روده من ناموسش بودم.

مگه اونموقع از خونه پرتت کردن بیرون ناموسش نبودی 

مگه اونموقع تو رو فروخت به جاری و شوهرش ناموسش نبودی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐