2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 136 پست
پیام هارو بفرست برای جاریتبگو‌ظاهرا شوهرت داره یه غلطایی میکنه و اعتراف کردهبزار خونشون جنگ بشه

اینقدر اینا عجیبن که جاریم میدونه شوهرش رو زنهاست عین خیالش نیست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
زنده که هیچی مطمعن باش چک هم اخرش میده براش قریونشم میره. شوهرم یه وقتی قدر منو میفهمه که دیگه خیلی ...

بهتر نبود شما با همسرت صحبت میکردی راضی اش میکردی که ضامن نشه .کار شما خیلی خیلی اشتباه بوده نباید به برادر شوهرت پیام میدادی اونم همچین برادر شوهری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ چ بد منم همینو میگم ک الکی شکایت نکنه ضایع شه و داداشه هارتر شه

اگه شکایت کنه و چیزی هم دستش بگیره راحت اعتراض میزنه بخشیده میشه 

اونوقت واسه اسی بد میشه خونشو میکنن تو شیشه با این چیزایی که گذاشت معلومه چجورین

مگه اونموقع از خونه پرتت کردن بیرون ناموسش نبودی مگه اونموقع تو رو فروخت به جاری و شوهرش ناموسش نبود ...

چرااااا اینا هم میدونن این مرد نیست اما توقع دارن یه طرفه برامن فقط مرد باشه تو روی من در بیاد اما پشتم نباشه. من خواستم از زندکیم محافظت کنم و نذارم شوهرم تو دردسر بیفته اما این فحشی نیست که به من و بچمو خونوادم نداده باشه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بهتر نبود شما با همسرت صحبت میکردی راضی اش میکردی که ضامن نشه .کار شما خیلی خیلی اشتباه بوده نباید ب ...

چمیدونستم اینطوریه دیگه

خب شوهرم ول نمیکرد ۸روز دعوا ترسبدم یواشکیم بره گبتم بذار بندازم گردن خودم دست بردارن بدونن تو زندگیمون شر شده اما این میتونست مودبانه منو بکوبه خیلی لاشی بازی دراورد. 

اینقدر اینا عجیبن که جاریم میدونه شوهرش رو زنهاست عین خیالش نیست.

میتونم بپرسم این خانواده و این شوهرم کجا پیدا کردی؟

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

چرااااا اینا هم میدونن این مرد نیست اما توقع دارن یه طرفه برامن فقط مرد باشه تو روی من در بیاد اما پ ...

فکر نکنم باز از شوهرت آبی گرم شه فقط خودت رو دوباره انداختی دردسر 

برو دعا کن فردا زنگ نزنه شوهرت رو پر کنه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
ما به اخرش رسیدیم جداییم قطعیه سوخت و زود داره دیر و زود نداره چون دلم میخواد جون خودمو بچمو نجات بد ...

ببین عاطی جان حیف تو و اون گل پسرت ک بخوای آرزوی مرگ کنی 

تو باارزشی پسرت باارزشتر.. تو الگوی اونی قوی باش حالا ک از سمت پدری مهری نمیبینه تو کلی عشق بهش بده 

از اون زندگی کوفتی بیا بیرون از آدماش دور شو مگ قراره ماها چقد عمر کنیم ک به حرف مردم زندگی کنیم باید خوش باشیم شده نون تو آب بزن با بچت بخور اما آرامش داشته باش ب بچتم آرامش بده بخدا دلم میسوزه تو و بچت اینجوری ضعیف بشین

روزای خوبتو خودت بساز برای خودتو بچه ی بی گناهت... 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

خوب درسته زندکیشه ولی کدوم ادم عاقلی ف..ال میگیره سر ضمانت چون بد اومد باید سریع بره پیام بده .والا ...

سر فاااال نبود ذاتشونو میشناختم اون فااال هم درست دراومد گفت براش دردسر میشه منم مطمعن بودم میشه الانم این ادم ذات واقعیشو نشون داد بعد اگه قسط نمیداد ما باید میدادیم. 

ببین عاطی جان حیف تو و اون گل پسرت ک بخوای آرزوی مرگ کنی تو باارزشی پسرت باارزشتر.. تو الگوی اونی قو ...

عزیزم بچم دختره اره امشب به دوستمم گفتم هر روز ارزوی مرگ دارم گفت ارزوی مرگ نکن خودتو نجات بده. 

وایییییییییییی چ بی ادب بی نزاکت ..ازش ترسیدم بجای شما اسی....این چه موجود وحشتناکیه‌

میتونم شکایت کنم کلی تهدیدم کرده؟ 

فکر نکنم باز از شوهرت آبی گرم شه فقط خودت رو دوباره انداختی دردسر برو دعا کن فردا زنگ نزنه شوهرت رو ...

این به مامانش میگخ اونم بعد شوهرمو پر میکنه نه دعا نمیکنم هر چی میحخواد بشه دیگخ اب از سرم گذشته. 

میتونم بپرسم این خانواده و این شوهرم کجا پیدا کردی؟

تو جوب ایشالا میمردم و این نصیبم نمیشد خیلی بی شخصیتن بیش از حد. 

چمیدونستم اینطوریه دیگهخب شوهرم ول نمیکرد ۸روز دعوا ترسبدم یواشکیم بره گبتم بذار بندازم گردن خودم دس ...

ببین من ۸ ساله که متاهلم یک بارم تو کار همسرم و خانواده اش دخالت نکردم همیشه همسرمو انداختم چرا خودتو بده میکنی .یه کاری میکنی که خانواده همسرت خیال کنن همسرت اختیار هیچ چیزی و نداره