2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 136 پست

این چت واقعیه؟این پیام هایی که بهت داد واقعیه؟راست میگیذ

من باورم نمیشه

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سده چیه؟

خمینی شهر

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
شوهرت دیده اینا رو ؟چقدر بی ناموسه برادرشوهرت

ندیده ببینه هم مطمعنم یه تار مو داداششو ننیده منو بگیره تا حالا که همین بوده. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
کجاش سلیطست بیچارهظاهرا سلیطه ندیدیمن بودم میرفتم جلو در خونش قیامت به پا میکردم

خوب درسته زندکیشه ولی کدوم ادم عاقلی ف..ال میگیره سر ضمانت چون بد اومد باید سریع بره پیام بده .والا ب اون اصن ربطی نداره داداش ادم نیاد ضامنش بشه پس کی باید بیاد مثل اینکه برادرشه واقعا درک نمیکنم

حتی فحش زشت به بچه ۳سالم داده کلی تهدیدم کرده گفته اونجام تو کوون بچت خیلی بیشعوره بقران کلی گریه کر ...

موهای تنم سیخ شد باور کن حالم بدشد عجب دلی داری 

ببین یه کار کن یواشکی با یه وکیل مشورت کن و اینارو نشون بده اگ گف حرفتو شکایتت ب جایی میرسه و اون چندسال میوفته زندان شکایت کن اگ نه بیخیال شو

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

این چت واقعیه؟این پیام هایی که بهت داد واقعیه؟راست میگیذمن باورم نمیشه

باور کنید همونم که چند سال پیش حتی طرفم سنگ زدن باور کنید فکر نمیکنم بدتر از این قوم وحشی شوهر وجود داشته باشه اینم صانس من بود با یه شوهر بی عرضه. ما فقط با خواستش مخالفت کردیم چیا که بهمون نگفت. 

وای یا خدا تو یعنی اینارو بعد چند سال نشناختی چرا پیام دادی این همه فحش بارت کنه اونم با اون شوهر روانیت برو دعا کن 

شوهرت شر نشه برات 

کاش فعلا دخالت نمیکردی فقط شوهرت رو مانع میشدی

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
ندیده ببینه هم مطمعنم یه تار مو داداششو ننیده منو بگیره تا حالا که همین بوده.

پس معلومه که غیرت نداره 

خوب ولش کن بره چک بده 

بعدم براش دردسر درست کنن راحت بندازنش داخل تو هم کاری براش نکن 

خوب درسته زندکیشه ولی کدوم ادم عاقلی ف..ال میگیره سر ضمانت چون بد اومد باید سریع بره پیام بده .والا ...

این برادر آخه؟

استارتر حتما برادرشوهرشو میشناخت از اول

برای این برادر یه چوب کبریت جا به جا کردن حرومه

اه کثافت و لجنه خیلی

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

موهای تنم سیخ شد باور کن حالم بدشد عجب دلی داری ببین یه کار کن یواشکی با یه وکیل مشورت کن و اینارو ن ...

حاضرم شکایت کنم خستم کردن از اینم جدا میشم. دیگه نمیکشم امروز کلی گریه کردم. این حق من نبود. 

حتی به شوهرمم گفتم مامانت اینجوری گفته گفت خوب راست گفته دیگه هزارتا کار میکنه و از دستش برمیاد 😰😂

میگفتی خوشحالم ک مامانت میدونه چیه فقط خالت گناه داره فحش میخوره 😁

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

این برادر آخه؟استارتر حتما برادرشوهرشو میشناخت از اولبرای این برادر یه چوب کبریت جا به جا کردن حرومه ...

شوهرم اخرش میگه داداشم عصبی بوده یه چیزی گفته میشناسمش شوهرم نمیدوتم ازشون میترسه یا چی اما پشت اوناست. 

باور کنید همونم که چند سال پیش حتی طرفم سنگ زدن باور کنید فکر نمیکنم بدتر از این قوم وحشی شوهر وجود ...

نزار چک بده حتی اگر تا پای طلاق رفتی

بزار بفهمه کت تن کیه