2777
2789

شوهرم هرچی درمیاره خرج خانوادش میکنه درحالیکه پدرش کار میکنه وعضشم خوبه مادرشوهرم کلیییی طلا داره چون پدرشوهرم خرج نمیکنه هرچی دارن میدن طلا 

درامد شوهرم شاید ماهی 20 تومن باشه ولی میره از فروشگاه دوستش کلی خواروبار میاره قرض مثلا 20 تومن وسایل میاره پنح شش تومن واسه خودمون بقیش واسه اونا ماه به ماه پولشو میده فروشگاه دوستش( مرغ و گوشت و برنج و حتی شوینده ها خلاصه همه چی)

حتی ماهی ۳ تومن هم میزنه کارت مادرش میگه خرج خواهرم و خودت کن خواهرش مجرده 

به منو بچها هم میرسه ولی من طلا ندارم هیچی حتی یه حلقه ازین میسوزم ما کلی خرجشون میکنیم ولی اونا کلی طلا میندازن به خودشون 

با زبون خوش و محبت هم‌حالی نمیشه حتی از زیر سنگم باشه همه چی براشون فراهم میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی متوجه میشه ک پشیمونی سودی نداره

کاش اون روز برسه که ببینم پشیمون میشه 

میگم‌نکن میگه خدا میرسونه من دست پدرمادرمو بگیرم میگم اخه پدرمادر تو که احتیاج ندارن این‌واسه کسیه که پدرش ناتوان باشه کار نکنه ولی پدرتو ماشالله از ماهم بهتره

کاش اون روز برسه که ببینم پشیمون میشه میگم‌نکن میگه خدا میرسونه من دست پدرمادرمو بگیرم میگم اخه پدرم ...

نترس پشیمون نمیشه بی عقل تر از این حرفاس

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من باشم شبانه روز تلپ میشم خونه پدرشوهر تا اونام ب تنگ بیان

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌