2777
2789
عنوان

کیا تو چیدمان خونه سلیقه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۱۳ سالاز ازدواجم میگذره. ۳ سال پیش خونمونو عوض کردیم . وسایلم همه واسه جهازم بود واسه همون ۱۳ سال پیش امسال با ۸۰ تومن همرو عوض کردم به جزفرش

۲دست مبل خریدم یه دست کلاسیک یه دست راحتی

میزتلویزیون وجاکفشی وآینه کنسول. ساعت. وفرش وپرده واسه آشپزخونه خریدم تازه دوتارادیاتورم گرفتم. وسایلی که گرفتم همه ساده و جنس متوسط هستن ولی باعوض کردنشون هم خونم به رنگ ورو اومد هم کلی روحیم عوض شد

قشنگه تقریبا بژ رنگه ولی تیره ،رنگ گریژ هم خوبه اگه دنبال رنگ تیره ای ،ترکیب طوسی و بژ هست خیلیم ترن ...

فرشم طوسی گرفتیم یعنی سلیقه ی شوهرم بود که واقعا خوشگله 

ولی اصلا خوشم نمیاد از این رنگه انقد که این رنگو دیدم خسته شدم ازش 

فرشم طوسی گرفتیم یعنی سلیقه ی شوهرم بود که واقعا خوشگله ولی اصلا خوشم نمیاد از این رنگه انقد که این ...

با رنگای دیگه ترکیبش کن که قالب نشه ،خوبی طوسی اینکه با هر رنگی ست میشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نمی‌دونم آخه خودم دارم جهیزیه میگیرم به چشم من چیزای آشپزخونه خیلی مهمه مبل و اینا که اره خیلی واجبه ...

اونک اره

ما رسم جهاز نداشتیم خودم و همسرم پول جمع کردیم کل وسایل رو خریدیم

اول از همه هم رفتیم آبمیوه گیری چرخ گوشت جی پاس اتو سماور خریدیم😂هردفع یچیزی میخریدیم 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من بودم از پذیرایی شروع میکردم 

مبل و پرده

میزو تلویزیون وساعت ویه تابلو 

رنگایی که از مد نمیفته ..طوسی وکرم و سفید 

بسته به سلیقه ت داره چطور نگه داری کنی 

بعدم اتاق خواب رو درست میکردم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
فرشم طوسی گرفتیم یعنی سلیقه ی شوهرم بود که واقعا خوشگله ولی اصلا خوشم نمیاد از این رنگه انقد که این ...

عزیزم خب اون مبلی که فرستادی رنگش خیلی تیره بود

طوسی روشن بگیر مبلتو 

منم واقعا از طوسی خستم خونه هر تازه عروسی میریم طوسیه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چرا فرشبدی پالاز چیهچ رنگیهمن از سرامیک بیزارم یخ زمستونا

کرمه 

طرحدار گرفتم که یه فرش بندازم وسطش

ولی خب فرش نرم تره راحت تره جارو میشه 

عزیزم ب محل زندگی هم بستگی داره ما توی یکی از شهرای خوزستانیم اینجا خب خونه و زمین ب اون صورت گرون ن ...

عزیزدلم چقدر برات خوشحالم، سختی کشیدی اما به ثمر نشست.

ان شاءالله خونه تو بزرگتر کنی و با دل خوش کنار همسرت و بچه هات زندگی کنی.

وقتی میبینم یکی صاحبخونه شده از ته دل براش ذوق میکنم چون درد مستاجری کشیدم و میدونم صاحبخونه شدن خیلی حس شیرینیه.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)