2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 135 پست
وا یه عالمه به من فحش داده تازهربعد کلی پیام داده بیا اونجامو بخور دیگه من جواب ندادم شماها که همش ه ...

ب شوهر بی غیرتت بگو این زر و زده مرد نیس داداششو آتیش نزنه

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

ینی ب شوهرت نشون دادی و هیچکاری نکررررد؟؟؟

اخر میفهمه فعلا قهریم ولی صد در صد مشت داداششه تا حالا که هیچوقت پشت من نبوده

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا یه عالمه به من فحش داده تازهربعد کلی پیام داده بیا اونجامو بخور دیگه من جواب ندادم شماها که همش ه ...

یا خداااااااا

به شوهرت نشون بده خب

برای همچین آدمی میخواد چک بده واقعا؟

چقدر بی ادب و بی شخصیت و گوهه

حالم بهم خورد

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

همه طرف اونن اون اتیشمم بزنه طرف اونن شوهرمم هیچوقت پشتم نبوده ولی اگه زن داداش خودش باهاش دعوا میکر ...

اگر خدای ناکرده یک پیام این مدلی برای من میومد 

شوهرم کف میدون شهر طرف را آتیش میزد 

با اینا حرف نزن شر و فساد ازشون میچیکه

اخر میفهمه فعلا قهریم ولی صد در صد مشت داداششه تا حالا که هیچوقت پشت من نبوده

بره گمشه پس

اسی از این خونواده بگذر اگ شوهرت تا این حد بی غیرته بذار بره هرغلطی میخاد بکنه خودتو تو دردسر ننداز مردم رحم ندارن خودتو از این خونواده دور کن نجات بده 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

ب شوهر بی غیرتت بگو این زر و زده مرد نیس داداششو آتیش نزنه

حتی فحش زشت به بچه ۳سالم داده کلی تهدیدم کرده گفته اونجام تو کوون بچت خیلی بیشعوره بقران کلی گریه کردم اسیر این قوم شدم اینقدر درگیرمه هی داره پیام میده بلاکش کردم

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

چه قد سلیطه ای

کجاش سلیطست بیچاره

ظاهرا سلیطه ندیدی

من بودم میرفتم جلو در خونش قیامت به پا میکردم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

بره گمشه پساسی از این خونواده بگذر اگ شوهرت تا این حد بی غیرته بذار بره هرغلطی میخاد بکنه خودتو تو د ...

بازم گذاشم ببینید

اره مرد نیست بخدا هر روز ارزو مرگ میکنم خیلی اشغاله ردبختم کردن. 

خوب کردی حق داری چه بی تربیت بود حالم بذ شذ شوهرت چطور نزدیک این آدم میره

بخدا بعد دردسرش برا من بود از رفتار این اقا ببینید ضمانت کردن براش چه عواقبی داشت.