2777
2789

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاده.صب هم بی بی چک زدم منفی بود.خواستم بپرسم چ قرصی بخورم که زود تر پریود شم و اگه چیزی هم هست دفع شه بره؟

و اینکه ادرارم موقعی که بی بی چک زدم زیاد غلیظ نبود ولی اول صبح بود.حتما باید غلیظ باشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر هر دو بچه چون وزنم زیاد میشد تشخیص دفع پروتئین میدادن هربار هم آزمایش دادم نرمال بود خداروشکر ...

فشارم خوبه تو کشت ادرار زده ۲ مثبت دکترم میگه اصلا مشکلی نیست خودم نگرانم چون میگن ۲ مثبت خیلیله

دیشب زعفرون خوردم.ولی انقددد استرس دارم که غیرقابل توصیفه.چون اصلا شرایط بارداری ندارم.ممکنه بی بی چ ...

باردار باشی 

نمدونم ی بار دگ بی بی بگیر میخوای آزمایشی خون بده خیالت راحت تر بشه

فشارم خوبه تو کشت ادرار زده ۲ مثبت دکترم میگه اصلا مشکلی نیست خودم نگرانم چون میگن ۲ مثبت خیلیله

هر چی دکتر میگه درسته نشین تو اینترنت تجسس نکن اعصاب خودتم خورد نکن دکتر بلد جیگر نترس به موقع بچه سالم میاد بغلت

هر چی دکتر میگه درسته نشین تو اینترنت تجسس نکن اعصاب خودتم خورد نکن دکتر بلد جیگر نترس به موقع بچه س ...

همه دکترا سریع باید پیگیری بشه دکتر خودم گفته اصلا مشکلی ندارید نمی‌دونم میگم شاید دقت نکرده

همه دکترا سریع باید پیگیری بشه دکتر خودم گفته اصلا مشکلی ندارید نمی‌دونم میگم شاید دقت نکرده

زنگ بزن به منشی عدد رو بگو و بخواه از دکتر بپرسه این عدد نرمال ،منم گاهی مشکل پیش میامد استرس داشتم تلفنی می‌پرسیدم