2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 136 پست
میتونم بپرسم این خانواده و این شوهرم کجا پیدا کردی؟

اشتباه میگن خانواده مهم نیست خانواده همه چیزه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
ببین من ۸ ساله که متاهلم یک بارم تو کار همسرم و خانواده اش دخالت نکردم همیشه همسرمو انداختم چرا خودت ...

ببابا خب شوهرم قبول دار نبود بیخیالریه روزی خیلی قدر من میاد دستش میدونم اینو فقط دیگه خیلی دیره. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر فاااال نبود ذاتشونو میشناختم اون فااال هم درست دراومد گفت براش دردسر میشه منم مطمعن بودم میشه الا ...

چی بگم خدا برات درستش کنه .نمیدونم چند سالته ولی خیلی بچگونه برخورد میکنی یکم سیاست داشته باش یه خاله دارم دقیقا مثل توعه داعم با خودشو بچه هاشو شوهرو خانواده شوهر درگیره من ک زنم کاهی انقد ادا اطوار همینجوری درمیاره واقعا اعصابم خورد میشه و میگم جای شوهرش بودم لنقد میزدمش تا بمیره حالا بازم خود دانی یکم رفتارتو درست کن 

اشتباه میگن خانواده مهم نیست خانواده همه چیزه.

خیلی مناسفم عزیزم

واقعا ناراحت شدم

خیلی سخته شنیدن این حرف‌ها از برادرشوهر

برو شکایت کن ازش

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

خوب درسته زندکیشه ولی کدوم ادم عاقلی ف..ال میگیره سر ضمانت چون بد اومد باید سریع بره پیام بده .والا ...

حق داری درک نکنی هنوز بچه ای دخالت نکن 

در ضمن ادم برادر به این بیشرفی نداشته باشه خیلی بهتره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

اگ خطش به اسم خودش باش فک کنم بتونی دوست منم یه اینجور مشکلی داشت شکایت کرد.اول شما بگو به همسرت میخ ...

اخر که میگم بهش یا میفهمه از اونا ولی شما در نظر بگیرید یه سیل زمینی میفهمه که همرا هیچی به داداشش نمیگه عمرااااا. 

اگ خطش به اسم خودش باش فک کنم بتونی دوست منم یه اینجور مشکلی داشت شکایت کرد.اول شما بگو به همسرت میخ ...

به اسم خودشه

ندیده ببینه هم مطمعنم یه تار مو داداششو ننیده منو بگیره تا حالا که همین بوده.

پس بیخیال اینا شو اینا خیلی بیشرفند .شوهرتم ک میگی هوای اونو داره .چرا حرص میخوری پس 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
چی بگم خدا برات درستش کنه .نمیدونم چند سالته ولی خیلی بچگونه برخورد میکنی یکم سیاست داشته باش یه خال ...

وااااااا ایشالا به ناحق گرفتار بشی. 

حق داری درک نکنی هنوز بچه ای دخالت نکن در ضمن ادم برادر به این بیشرفی نداشته باشه خیلی بهتره

چیه یه چیزی ورد زبونتون شده تا میبینین ب نفعتون نیس ی سری زنای سلیطه حرف بچگی و پیش میکشن من ۲۰سالمه ولی انقد ادا و اطوار بچگونه ندارم ک همین شماها سایتو ب گند کشوندینو همرو با خانواده در میندازین دیگه هم ریپ نزن بزرگ

پس بیخیال اینا شو اینا خیلی بیشرفند .شوهرتم ک میگی هوای اونو داره .چرا حرص میخوری پس

ممن خواستم خانوادمو از یه دردسر حتمی نجات بدم من بدون توهین حرف زدم. 

واقعا متاسفم برای برادرشوهرت با این ادبش

من خیلی با یکی از برادرای همسرم اوکی نیستم  ولی حتی اگر همسرمم با من بد حرف بزنه برادرش بهش تذکر میده

این هیچی از ناموس نمیدونه

من خیلی مذهبی نیستم اوایل ازدواج‌اگر میخواستیم بریم خونه برادرشوهرم سر بزنیم و مهمونی داشتن ک میدونست ممکنه بخاطر طرز لباس و حجاب من‌پشت من صحبتی کنه ب همسرم‌میگفت امشب نیاید اینجا

بعد برادرشوهر شما اینجوری با شما صحیت کرده همسرت میخواد پشتش در بیاد؟؟؟؟ولی کاش شما پیام‌نمیدادی و همسرت و قانع میکردی.

مطمئن بودی اگر چک بده به دردسر میفتی؟؟؟

چیه یه چیزی ورد زبونتون شده تا میبینین ب نفعتون نیس ی سری زنای سلیطه حرف بچگی و پیش میکشن من ۲۰سالمه ...

لطفا از تاپیک برید بیرون. حوصله سر و کله زدن با شمارو نداریم. 

یه سوال شما که باهم خوب نیستین چرا انقدر حرصش رو میزنی هر بلایی هم سرش اومد خودتو بزن بی خیالی مگه از خودت همه چی نداری؟

چرا دوس داری همیشه رئیس بازی دراری

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐