2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رشته های دندون و پزشکی خیلی بیشترهتازه عموما خانوادهاشونم تحصیل کردن

من که ندیدم 

پرستاری دولتی بودم هم پسرای خودمون هم پسرای پزشکی دند‌ون اینا افتضاح بودن خودشیفته و معتاد و دخترباز 

آخه دانشجو چی داره که آدم حسابی محسوب شه😂🤦🏻‍♀️

شوخی کردم😂😂میگم یعنی توی رشته حسابداری پر از ادم حسابی هست 

دقت کن یه کم😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دقیقااااا وای هیچ وقت یادم نمیره😂کلاس دهم که بودیم یه معلم دینی داشتیم میگفت بچه ها برین نماز جمعه ...

😂😂ولی شوخی شوخی الان جدی شده

منه به اصطلاح ادم حسابی😎😏((ای ادم خودشیفته😂😂))

سپردم به مامانم به موقعش خودش یه دختر خوب برام پیدا کنه

خیالم واقعا راحته

خودم به خودم اعتماد دارم که میتونم خوش بختش کنم

به مامانمم همینطور

دیگه حله دیگه😁

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
من هنوز درس میخونم. فعلا نمیتونم وارد کار بشم. منظورت از محیط پر از آدم حسابی مثلا چجور جاییه

کار توی بیمارستان ، دانشگاه ، شرکت نفت ، و.....نه کار تو زندان، پاساژ، بازار روز تره بار

حالا می‌ریزند سرم

سراسر زندگی من معجزه بود 
شوخی کردم😂😂میگم یعنی توی رشته حسابداری پر از ادم حسابی هست دقت کن یه کم😂

آهان الان متوجه شدم🤣🤣

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تو رشته های دندون و پزشکی خیلی بیشترهتازه عموما خانوادهاشونم تحصیل کردن

شوخی کردم😂😂رشته حسابداری پر از ادم حسابیه 

دقت کن متوجه میشی😂

نه اصلا اینجوری نیست من رشته پزشکیم واقعا اینجوری نیست خیلی کم پیدا میشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

شوخی کردم😂😂رشته حسابداری پر از ادم حسابیه دقت کن متوجه میشی😂نه اصلا اینجوری نیست من رشته پزشکیم و ...

نمیدونم خانواده دوس پسر من که همشون ادم حسابین تعریفم که میکنه همکلاسیاشم همینجورین