2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو توی دانشگاه ها 

سر کلاس رشته حسابداری 

پر از آدم حسابی هست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

والا آدم حسابی انتخاب مادرش رو بیشتر قبول داره ببین مادر کدوم از این ادم حسابی ها تورو زیر نظر داره

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
برو توی دانشگاه ها سر کلاس رشته حسابداری پر از آدم حسابی هست

آخه دانشجو چی داره که آدم حسابی محسوب شه😂🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

واقعا نمیشه بگی کجا

ولی جاهایی که میتونی مطمئن باشی  پیدا نمیشن جاهای داغون و پارتی هان

به غیر اینا ممکنه هرجایی پیدا کنی

ولی خوب جاهایی که عموما برای پیشرفت هستن راحت تر میتونی پیدا کنی مثلا بهترین دانشگاه های کشور

والا آدم حسابی انتخاب مادرش رو بیشتر قبول داره ببین مادر کدوم از این ادم حسابی ها تورو زیر نظر داره

دقیقااااا 

وای هیچ وقت یادم نمیره😂کلاس دهم که بودیم یه معلم دینی داشتیم میگفت بچه ها برین نماز جمعه کنار پیرزنا بشینین بلننننند صلوات بفرستین😂😂😂پسندتون میکنن 

البته شوخی میکرداا😄

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مگه به رشته هست؟! 😐

شوخی کردم عزیز😂😂میگم یعنی رشته حسابداری پر از ادم حسابی هست 

دقت کن متوجه میشی