یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
ولی خدایی جدای از شوخی واس خودت وقت بذار و همش مشغول خونه داری نباش
بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔 وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟ حرفی...نظری...کپشنی https://daigo.ir/secret/2766070756
اخه گوه تووهیکلت مرتیکہ صبور نبودم ک پشت سرم حرف میساخت که بی صبر بوده
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن