2777
2789
عنوان

کیا نمی تونن ازجاشون بلند شن

119 بازدید | 14 پست

و کلی کار دارن 

من پری شدم حالم بده زور رفتم برای مرغ مینام غذا دادم آب گذاشتم 

الانم کلی ظرف نشسته دارم 

ناهارم رو دیروز گذاشتم 

کلی لباس نشسته دارم

وباید کل پله هارو جارو بزنم 

چطوری از جام پابشم

عصرم باید برم آموزشگاه کلاس دارم ۲ ساعت 

شما بگین کمکم چطور بلند بشم 

جمعه ها هم ساعت  ۳ یا ۴ همسایه ها میان پیشم آخه من چه طوری بلند بشم

من مریضم دیروزو که خواب بودم امروزم بی حالم🤦🏻‍♀️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به یکی از همسایه هات زنگ بزن کمکت کنن نمیشه،بایدی وجود نداره مهم خودتی باید حالت خوب شه بعد دغدغه نظ ...

میان بنده خداها ولی شوهرم نمی زاره وقتی خونس ،کلی هم کمکم میدن عین خواهرن یک روز ناهار نداشتم تاشب بی حال بودم بعد عصر برام شیر شتر آوردن با خرما خوردم تو کارام هم کمکم داد و رفت 

یه مسکن بخور کاراتو انجام بده منم دندونم درد میکنه اگه شدید تر بشه یه مسکن میخورم 

منم باید ظرفا رو بشورم ، شسته ها رو جا به جا کنم 

لباس بریزم لباسشویی، خشکا رو تا کنم جا به جا کنم ، کشو لباس رو مرتب کنم 

کابینت های آشپزخونه رو دستمال بکشم ، گاز و هود و چدنا خیلی کثیف شدن اونا رو تمیز کنم حسابی ، 

گردگیری کنم و یه جارو حسابی بکشم و تی بکشم ، 

میز آرایش رو تمیز کنم ، کمد دیواری رو تمیز کنم و وسایلشو توش بچینم 

ناهار درست کنم ، اگه وقت کردم دوش بگیرم و عصر هم ساعت ۴ باید برم مشاوره 

درس هم دارم واسه فردا شب یلدا هم یه فکرایی باید بکنم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نمیشه زنگ بزنی بگی پریود شدم یه روز دیگه بیان؟

نمیشه بگم پری شدم با اینکه دامدارن و کلی کار دارن برام خوراکی و میان کارام رو انجام میدن و تو زحمت میوفتن دوس ندارم زحمت بدم 

نمیشه بگم پری شدم با اینکه دامدارن و کلی کار دارن برام خوراکی و میان کارام رو انجام میدن و تو زحمت م ...

اشکال نداره عزیزم .شمام به وقتش جبران میکنی .دوستی و همین محبتا 😍😍

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤