2777
2789
عنوان

شش ماهی هست که شب و روزم یکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 83 پست

من نفهمیدم شما دقیقا از چی ناراحتی!!!

"شوک بهم وارد شد"

"خدا دقیقا کجاست"

فکر نمیکنی داری زیادی عکس العمل نشون میدی؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بیخیال بابا چه آسیبی به تو میرسه 

الان اکثر نامزدا همین وضعیت رو دارن

هر چی میگذره روابط نامزدی آزاد تر میشه

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مگه چی دیدی خوبه در بدر دنبال سایت برا دانلود فیلم عاشقانه بدون سانسور میگردی بعد این چیرا حالت ...

وا خب آدم مجرد این چیزا رو ببینه دلش میخواد.

به حساب خود برسید قبل از آنکه به حسابتان برسند.

نمی دونم ؟ گیج شدم کاملا .من چهارتا خواهر دیگم ازدواج کردن ولی چنین چیزایی رو ندیدم

اونا کارشون واقعا زشته و شما هم چون تو خواهرای دیگه ت ندیدی برات تازگی داره عادی نیست حق هم داری ولی کاری ازت برنمیاد به یه ورت باشه بزار صدای بقیه در بیاد

تو نرمال نیستی

وگرنه اونا ک عقدن مشگلش چیه

دارن باهم از این دوران لذت میبرن

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

اتفاقا خواهر دیگم بهم گفت وقتی اونا میان تو نرو پیشوون.نرفتم.مادرشوهر انقدر وقیحه که به پسرش گفته بو ...

حسادت میکنی درسته ؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
حالا مگه چی دیدی خوبه در بدر دنبال سایت برا دانلود فیلم عاشقانه بدون سانسور میگردی بعد این چیرا حالت ...

چ ربطی داره مگه هر کسی فیلم بدون سانسور میبینه دلش از این چیزا میخواد 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

من خودمو که جات میذارم فکر کنم به خاطر اینه که شما از اول همه چیتون باهم بوده الان اون ازدواج کرده به تو حس بدی دست داده مثل اینکه ازش عقب افتادی یا همچین چیزی

مثل حالتی که تو کنکور اون قبول شه و تو ن 

درسته؟ 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

اتفاقا خواهر دیگم بهم گفت وقتی اونا میان تو نرو پیشوون.نرفتم.مادرشوهر انقدر وقیحه که به پسرش گفته بو ...

چرا قصه خوردن؟

و اینکه گفتی خدا کجاست. دقیقا توقع داری الان خدا چیکار کنه برات؟

لطفا جواب بده

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

چیکار کرده؟؟ از مبل بلندش کرده گذاشتش رو زمین😐همین؟؟؟ مگه خوابیده روش 

اون دیگه شوهرشه نمیدونی مردم با دوست پسر چیکارا میکنن 

یه چیز خیلی عادیه چرا بزرگش میکنی؟ خب شوهرشه نامزد هم که بودن قرار بود ازدواج کنن

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

وا خب آدم مجرد این چیزا رو ببینه دلش میخواد.

چه چیزا خب مگ کمک زنش کرده ک بیاد رو زمین بشینه چیز عجیبیه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌