2777
2789
عنوان

دختره جلو من به شوهرم زل زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دقیقا

چیجوری میتونن اینجوری باشن واقعا بعضیا

چقدر مفت و سر راهی . چقدر بی ارزش 

اینا چی خوردن . کجا بزرگ شدن هاخه ...

چی شد که این شد این دوره واقعا گندش رو در اوردن بعضیا

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

چیجوری میتونن اینجوری باشن واقعا بعضیاچقدر مفت و سر راهی . چقدر بی ارزش اینا چی خوردن . کجا بزرگ شدن ...

ببین اینجور آدما یه آدم عقد ه ای هستن که از بچگی تشنه و گدای محبتم وجودی تربیت شدن که هیچ ارزش و احترامی و شخصیتی برا خودشون تنشون و نگاهشون قائل نیست عین یه دستمال کاغذی دست به دست میشن با خودشونم فک میکنن چقد خواستنی هستن که مردا دنبالشون درصورتی که حقیقت اینه که برا مردا عین یه عروسک خیمه شب بازین یه مدت بعدم تو سطل زباله میندازنشون لیاقتشان همینه

یکی دوساله خیلی بد شده قبنا اینطوری نبود کههه

اینجام خیلی بده ولی دیگه کراپ و لگ تو باشگاه دیده بودم من ن تو بازار

منم کلا وسواس دارم بدبینم کلا دست خودم نیس غروب تاحالا حرص خوردم ک شوهرم کجا اینجوری دیده این افریته هارو سردرد گرفتم کاش نمیدیدمش دیوث خیلیم پولدار بود ماشینش اصن😐  

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اینجام خیلی بده ولی دیگه کراپ و لگ تو باشگاه دیده بودم من ن تو بازارمنم کلا وسواس دارم بدبینم کلا دس ...

بابا اون سری تو بازار دیدم ده پانزده تا مرد جمع شد یه جا دارن گاه گاه بلند بلند می‌خندن به هم دیگه میگن حق داری نگاه کنی ،همه جاش مشخصه 

بعد منم داشتم رد میشدم نگاه کردم ببینم کجا رو دارن نشون میدن میخندن

دیدم یه زن تپل با شلوار کرمی خیلی چسبون و یه هودی کراپ تنگ کوتاه ده بیست قدم جلوتر داره میرعه

همه چیشم مشخصه همینطور ک میرفت از پشت همه برمیگشتن نگاه میکردن

داشتم میرفتم کتابخونه سرعت گرفتم ک رد بشم دیدم یه آقاهه ک با خانومش داره رد میشه نگاهش کامل رو اون زنه س بعد خانومش گفت خوشت اومده؟؟؟زل زدی ب فلان جاش مرده گفت خفه شو مردم میشنون ژنه گفت خب بیا از این ور بریم اگر راس میگی مرده گفت نه نمیام ینی رسماً دعواشون شد سر اون خانومه

ببین اینجور آدما یه آدم عقد ه ای هستن که از بچگی تشنه و گدای محبتم وجودی تربیت شدن که هیچ ارزش و احت ...

عجیب عجییب ...

آدم حالش بد میشه واقعا از حال و احوال اینجور آدما😔

خدا نجاتشون بده 

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱