2777
2789
عنوان

بعضی وقتها طلاق خیلی هم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 27 پست
چرا بشینم که منو بزنه بکشهماشین که به نام منه پول دادم خریده چون من رانندگی بلد نیستم زیر پای اینه ح ...

اگر ماشین به نام خودته که اصلا حکم جلب لازم نداره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ازبس زندگی مزخرف شده من خانمم بهم خیانت کرد سه ساله جدا شدیم پسره هشت سالم باهاشه دیشب زنگ زده دارم ...

هیچ زنی از مستی طلاق نمیگیره

لابد شما به یه حدی رسوندیش که رفته طلاق گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ زنی از مستی طلاق نمیگیرهلابد شما به یه حدی رسوندیش که رفته طلاق گرفته

موافقم. مردهای زن طلاق داده ۹۹ درصد میگن زنم خیانت کرده!

من هم طلاق گرفتم. ولی الحمدلله اونقدر زندگیم صاف بود و هست که نتونسته چنین حرف مفتی بزنه، شنیدم ورداشته گفته بچه‌دار نمیشده!

لعنت به تماااام مردهایی که زن طلاق داده‌اند.

۹۹ درصد مردها در طلاق مقصرند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگر زنت خیانت کرده بیخود کردی بچه رو سپردی بهش! شما مردها راحت طلبید!!!زن خیانت کار صلاحیت تربیت فرز ...

خودتو کنترل کن بچه مخصوصا پسر باید زیره سره مادرش باشه وگرنه بیشتر آسیب میبینه چیزای بهتریم بخوای بدونی میتونم منطقیشو یادت بدم که انقدر منفی باف نباشی

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

خودتو کنترل کن بچه مخصوصا پسر باید زیره سره مادرش باشه وگرنه بیشتر آسیب میبینه چیزای بهتریم بخوای بد ...

منفی باف!

ژست روانشناسی نگیرید!

به جز عافیت طلبی هیچی نیست.

من خودم آدم تحصیل‌کرده و بامطالعه‌ای هستم. از اون گذشته وقتی مادری خیانتکار هست، اونقددددر عیب بزرگی داره که تمام معادلات رو بشه بهم ریخت و بچه رو بهش نداد...

خودتی جناب!

عافیت طلبید!

یا دروغگو... و خانمت اصلا خیانت نکرده خودت موجب شدی در بره از دستت

خیر عادت داشت به این کارا دنبال روابط همه جانبه وشناخت احساسات دیگران در مورد خودش بود که این بیماریو فرانسه گذاشته مونیخ هرگنزر

اونوقت پسرش رو داده دست زنی که نه یکی بلکه با چندین نفر هرز میپریده و اخلاق و منش‌اش هرزگردی و جلب توجه مردها بوده!!!!!!

موافقم. مردهای زن طلاق داده ۹۹ درصد میگن زنم خیانت کرده!من هم طلاق گرفتم. ولی الحمدلله اونقدر زندگیم ...

تاپیک من همونم که شوهرم

اون تاپیک رو بخون چند تا تاپیک قبل ترم

تاپیک من همونم که شوهرماون تاپیک رو بخون چند تا تاپیک قبل ترم

متاسفانه فرصت ندارم عزیزم.

منفی باف!ژست روانشناسی نگیرید!به جز عافیت طلبی هیچی نیست.من خودم آدم تحصیل‌کرده و بامطالعه‌ای هستم. ...

واکنشت عجیبه ازتحصیلاته احتمالا من میپذیرمت

واکنشت عجیبه ازتحصیلاته احتمالا من میپذیرمت