2777
2789
عنوان

دختره جلو من به شوهرم زل زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 44 پست

من چندوقت پیش مغازه شوهرم نشسته بودم یه زن متاهل بادخترش اومدانقدجفتشن عشوه ریختن وخندیدن چندشم شدبخدا تاحالایادم نمیادبامردغریبه اونجوری حرف زده باشم نمیدونم چجوری انقدبی حیاوپرروان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن توهم زدیخدا اینجور زنارو نابود کنه چند روز پیشم دوست جاریم مث سگ ب شوهرم نگاه میکرد اشغال. ...

ن توهم نیست بخدا براشون فرق نمیکنه مرد خوب باشه یا بد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بد زمونه ای شده قبلا یکم حیا داشتن دخترا الانیا انگار چشم ندارن ببینن یکی زنشو دوست داره و باهاش بیرون میره اصلا دقت کنی به مردی بیشتر گیر میدن که بیشتر به زنش توجه داره عقده این

بد زمونه ای شده قبلا یکم حیا داشتن دخترا الانیا انگار چشم ندارن ببینن یکی زنشو دوست داره و باهاش بیر ...

کافیه بفهمن یه پسر یکیو دوس داره و تقریبن بهش متعهده 

خودشون پاره میکنن تا نظرشو جلب کنن 

نه فقط به خاطر پسره ها 

به خاطر اروم شدن اون حس حسادت

کاربری سال1399:)
خب نگا کنه چرا انقد میترسی؟؟؟.شوهرت مگه میخاد ولت کنه با نگاه اینا

چندشم شد کصافط ، حیا ندارن اینا 

زشته بخدا 

من دوران مجردیم با پسر مجرد از این علطا نکردم 

اینا چطوری میرن سپت مرد مااهل

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

دقیقا چند روز پیش یه زنیکه کم سن هم بود

با شوهرش بود تو ماشین

ینی جلو چشم شوهرش زل زده بود شوهرم دقیق با منظور

شوهرم گفت این چشه

اون لحظه دستام لرزید از اعصبانیت جلو شوهرم حساسیت نشون ندادم

تعجب کردم اخه زنیکه کثافت شوهرت پیشته چه مرگته

بعد گفتم خااااک تو سر مرد بی عرضه من جاش بودم در ماشین باز میکردم مینداختمش تو خیابون

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
ولم کنننننننن😐😑

بخدا قسم

من اولین بار بود دیدم شوهرم گفت اووو تو بازار ریخته تو تازه الان دیدی😐 تازه کارشم طوری نیس ک همش بره شهر و اینا اینستا و تل هم نداره نمیدونم کجا دیده گفتم دیگه تنها نمیزارم بری بیرون😐

بخدا دیگه پسر پیغمبرم اینارو ببینه پاش میلغزه  

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
امشب ی دختره تو بازار با لگ و کراپ بود اولین بار بود این مدلیشو دیدم😐جدا از لخت بودنش ینی سردش نبود ...

منم بیرون میرم احسلس میکنم فقط من سردمه🤣🤣🤣

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم