2777
2789
عنوان

خانم های عزیز آیا میدونستید

89 بازدید | 10 پست

شما از لحاظ شرعی هیچ وظیفه ای توی کار های خونه ندارید؟ و هر آن چیزی که انجام میدین مستحبه؟ ولی اقایون از لحاظ شرعی و قانونی باید معیشت شما رو تامین کنن و اگر انجام ندن پیگیری قانونی داره. اینجا ارزشمندی یک خانم دیده میشه.

میخوام بهتون بگم شما ارزشتون خیلیی زیاده و قدر خودتون بدونید. بر خلاف چهره ای که رسانه از زن ایرانی نشون میده شما ارزش و جایگاه برتری دارید💚

حتی خانم ها میتونن برا انجام دادن کار خونه پول بگیرن از همسرشون 

حتی به شیر دادن به بچه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میدونستم😊😊😊 

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

والا ماهم اینو میدونیم ولی مسئله اینه که اینا فقط در حد حرفه و بچه گول زنکه چون هیچ عملی درش دیده نمیشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

خب کی حالا کار نکرده تو خونه؟؟

تو اکثر خانواده ها کار خونه فقط گردن زنه.

و اگه مرد کمک کنه میشه لطف 

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

والا ماهم اینو میدونیم ولی مسئله اینه که اینا فقط در حد حرفه و بچه گول زنکه چون هیچ عملی درش دیده نم ...

منم قاعده کلی رو گفتم 

درسته که در عمل دیده نمیشه و خب به خودمون هم بستگی داره دیگه تا چه حد ارزش قائل باشیم برای خودمون

منم قاعده کلی رو گفتم درسته که در عمل دیده نمیشه و خب به خودمون هم بستگی داره دیگه تا چه حد ارزش قائ ...

اصل عمله دوست عزیز حرف که باده هواس میاد و میره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خب کی حالا کار نکرده تو خونه؟؟تو اکثر خانواده ها کار خونه فقط گردن زنه.و اگه مرد کمک کنه میشه لطف

شاید ما زن ها هم کوتاهی کردیم که همچین برداشتی شده

باید ارزش بیشتری برای خودمون قائل باشیم