2777
2789
عنوان

این یلدا هم شده مسخره بازی و مسبب ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 64 پست
بنظرم واسه خودت برنامه بچین این بهتره یا خوراکی بخر ویا تو رستوران هایی که واسه یلدا تدارک دیدن شرکت ...

من با پدر مادرم هستم شرایط رستوران نداریم 

ولی همه یکیو دارن برن پیشش ما هیشکیو نداریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای امثال من که این دغدغه ها رو نداریم که بد نیست 😁 از تخفیفات یلدایی مغازه ها و آنلاین شاپ ها و هدیه ها و جوایزشون استفاده می‌کنیم 😉 حتی من اشتراک رایگان فیلیمو گرفتم بابت یلدا و همراه اول و ... هم جشنواره میذارن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

چشم و هم چشمیه دیگه 

طرف می‌ره آتلیه توام میخوای کم نیاری 

کلی میری پول لباس یلدایی میدی 

کلی هزینه آتلیه 

کلی میز و چیدمان 

سر یه عکس 

ک بزاری پروفایل اینستا 

ک همه بدونن بفهمن چه کردی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ما مردم حساس و پر حاشیه ای هستیم بی دغدغه نمیتونیم بمونیم تا بوده ازرین حرفا بوده خودش میشه خاطره و کسی هم ازش درس نمیگیره حتی 😂😂 پس جدی نگیر

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من با پدر مادرم هستم شرایط رستوران نداریم ولی همه یکیو دارن برن پیشش ما هیشکیو نداریم

منم قبل ازدواج مثل تو فکر میکردم که چرا جایی و نداریم بریم...

خانوادگی تو خونه تدارک میدیدم باور کن دلم واسه اون روزا تنگ شده

چهار نفری باهم شاد بودیم بابام خوراکی میخرید دورهم میخوردیم بدون اینکه دغدغه مادرشوهر و اینکه کجا بریم و ... نداشتم

باور کن بعد یلدا دعوا و تنش روز مادرم شروع میشههمه درگیر کادو و ... میشن واسه یکی شوهر بدبختش نمیخره ...

دقیقاااا 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
من که یه کیلو انار می گیرم.با ژله درست می کنم.با یه کیک مینی .کمی آجیل.تو خونه خودم با دخترم پسرم هم ...

خوشبحالتون بنظرم عشق و حال و شما میکنین

منم قبل ازدواج با پدر و مادرم و خواهرم چهارتایی دورهم خوش بودیم همیشه گله میکردم چرا ماجایی نمیریم ،الان میبینم چقدر احمق بودم

فقط عنوان خوندم رسم یلدایی تازه عروس رو کاش فرهنگ سازی شه بردارن واقعا هزینه ها زیاده بخوان برا عروس خانم کادو و خوردنی بگیرن..

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...