2777
2789

خوشگل ترین پسر عالمه خدا شاهده نه اغراقه نه هیچی خودتون باید ببینین چقدر التماس مادرم و کردم 

از پدر و مادرم متنفرم راستش چند روزه که حتی نگاشون نمیکنم باهاشون حرف نمی زنم دیگه اوضاعم بدترم شده گفتین خوب میشم بعد ۶ماه هم خوب نشدم

هیچ هر روز بدترم میشه هر روز بدتر تو فامیلمون سه نفر شوهرشون مرد به سال نکشید شوهر کردن و خوش خرمن ولی من ولی من چی چجوری عشق همچین ماهرویی رو از دل ببرم 

قرص ب گرفتم همین روازاس که کارمو تموم کنم کسایی که در جریان تاپیکام هستین میدونین چه راست میگم  

عکسشو داری ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسردگی داشتن چیز بدی نیست.منم داشتم .منم عاشق شدم .منم از دست دادم.واسه شما زیباترین بود برای من مهربان ترین و شاعر بود حتی!چه کنم خودمو بکشم که چی؟ که یکی دیگه خوشحال باشه ؟ چه حوصله ایی داری ...ما اصلا افریده نشیدیم برای عشق امسان به انسان فریب ظاهر زندگی مردمم نخور هیچی توش نیست

یکم خودتو جمع کن ،تنها کسی که عشقش ازدواج کرده تو نبودی ،سرماهم اومده ،من تا دم نامزدی باهاش رفتم ،خودش و به در و دیوار زد که خونوادش دوباره بیان ،یکی دیگه رو واسش گرفتن و بعدشم جدا شد ،الان که اونا مایلن ،منی که میمردم براش نمی‌خوام ،، وضع من از تو بدتر بود اما خودمو جمع و جور کردم و همون شب فهمیدم نامزد کرده گفتم حتما قسمتم نیست و مامانم تو شوک بود که من صبوری میکردم ،، یه جوری وا دادی انگار ده سال باهاش عاشقی کردی ول کن بابا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره ولی نمیزارم خیلی براش تاپیک زدم شناسایی شم آبروم میره

هر زیبایی یه زیباتر از اون هست 

به نظرم زیبایی واست ملاک نباشه ضربه میبینی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکم خودتو جمع کن ،تنها کسی که عشقش ازدواج کرده تو نبودی ،سرماهم اومده ،من تا دم نامزدی باهاش رفتم ،خ ...

قضیه تو فرق داره به خدا منم عاشق هر کی بودم فراموش میکردم

ولی این خیلی خوشگل بود نمیتونی بفهمی چی میگم