2777
2789

داشتم تاپیک پربازدیدو میخوندم که خاطرات فقر و نداری بود 

و حس کردم الان ها و مخصوصا تا دو سه سال قبل که باز دلار انقد بالا نبود سطح زندگی ها بالاتر رفته البته نمی‌دونم مطمئن نیستم شایدم برداشت من اینه 

مثلا یه خانومی بود میرفت منزل بقیه برای تمیز کاری در حالیکه بچش رو کلاس کاراته و زبان و نقاشی میفرستاد و یه دکه هم از خودشون داشتن

یا مثلا یه خانوم کارگر دیگه بود خودشون یه خونه ۸۰متری داشتن تو محله های پایین تهران ولی بالاخره برا خودشون بود و یه پرایدم خریدن و دخترشون دانشگاه آزاد میرفت 

مثلا حس می‌کنم قبلا ها مامان های زحمتکشیکه میرفتن برای این جور کارها مثلا در حد سیر کردن شکم بچه و پوشاک اولیه بچه ها لنگ بودن 

نه کسی که بچه رو ۳تا کلاس متفرقه میفرسته و دکه و موتور دارن یا خونه و ماشین دارن 

شمام حس می‌کنین سطح فقر نسبت به قبلا یکم بالاتر اومده؟؟یا من اشتباه برداشت می‌کنم؟

من حس میکنم مردم در حد عادی زندگی عادی دارن 

و فقیر واقعی کم هستش که دولت حمایت می‌کنه حمایت کم 

البته فضاهای مجازی سطح توقع مردم رو خیلی بالاتر بردن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اینکه خیلیا نمیان اعلام کنن برای آبرو و احترامیه که واسه خودشون قائلن .

من فکر میکنم دیگه همه به یه سکوت ووبی تفاوتی رسیدن

کسی برای تغییر وضعیت حرکتی نمیزنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان کسی رو میشناختم توی شهرستان کوچیک با زحمتکشی و تمیز کردن خونه بقیه مثلا دماغ بچه عمل کنه یا ماشین ظرفشویی بهترین مارک برا جهاز دخترش بگیره 

یا بچش تبلت بخره 

میگم شاید الان فقر در حد نداشتن تبلت و ماشین ظرفشویی شده ؟

یادم اومد از اون آقاهه که میگه دوشواری؟ دوشواری نداریم ما همه چی عاااالیه:))))

نههه😂😂😂نمیگم دوشواری نداریم 

داریممم 

ولی میگم مثلا قبلا ها بیشتر مردم لنگ خورد و خوراک نبودن تا الان؟یا فقط حس منهط؟

دارم میگم برداشتم شایدم اشتباهه کامل 

اگ سایبری اصلاحطلبایی و امدی برا اقنا سازی باس بگم خ زایس اگرم ک کلن ت باغ نیستی ک ولش

نه واقعا فقط میخوام ببینم برداشتم اشتباهه یا شمام همینو حس کردین 

نه که بخوام بگم برداشتم درسته

طبقه ی متوسط جامعه رفته زیر خط فقر ،قبلن ت شهرای کوچیک اصن کودک کار و فقیر دور میدون پیدا نمیکردی،خیابونا شدن پر ادماییک نونشونو از جمع اوری زباله ها جمع میکنن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید