2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255741 بازدید | 2496 پست
ببخشید از لباس زیرت نمی‌افتاد؟؟

همیشه دوتا شورت میپوشیدم یکیش شورتکس بود تنگتر از سایز خودم.

ابره حجیم بود نمیفتاد تا کثیف میشد فوری عوض میکردم نمیذاشتم خیلی پرشه.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزمزم ببخشین اینو میگم ، بخوای یا نخوای یه روز این اتفاق می افته انشاالله بعداز ۵۰ سال دیگه ولی هست ...

میدونم عزیزم عاجزم دیگه از درک هر چیز فقط دست به دمن خدام

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

همیشه دوتا شورت میپوشیدم یکیش شورتکس بود تنگتر از سایز خودم.ابره حجیم بود نمیفتاد تا کثیف میشد فوری ...

من تاپيک هاتون دیدم

خدا رو شکر الان وضع  تون خوبه 

معلومه خیلی تلاش کردین

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خدا پدرت رو برات حفظ کنهمن داغ عزیز دیدم خیلی سخته براش ذکر یا حافظ و آیت الکرسی بخونآره پدر خیلی وج ...

انشالله خدا همه ی مادر پدرا رو به بچه هاشون ببخشه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

کاش پدرومادرا یادمیگرفتن وقتی شرایطشو ندارن بچه نیارن

باز شرایط بد مالی رو میشه تحمل کرد و با تلاش لااقل آینده ی خوبی ساخت

ای کاش زن و مردها یاد می گرفتن تا وقتی با هم دیگه جنگ و دعوا دارن مشکلات روحی و اخلاقی دارن و چیزی از محبت و عاطفه سرشون نمیشه و بلد نیستن یه بچه بااعتماد به نفس و قوی تربیت کنن بچه نیارن 

این زخم ها هستن که هیچ وقت خوب نمیشن 

جدا برا من سواله زندگی قبلا انگار سخت تر بودهالان همه لباس خوب می‌پوشن و به ظاهر اهمیت میدنیعنی وضعی ...

اکثر اینایی ک تعریف میکنن دهه شصتی ها هستن و اوایل هفتاد کلا اون زمان همینطور بود اکثر مردم فقیر بودن ولی یکسری ها دیگه فوق فقیر بودن .بهرحال دوره جنگ و بعد از جنگ بود اوضاع خراب بود 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من تو خانواده فقیر از لحاظ مالی ولی غنی از لحاظ فرهنگی بزرگ شدم 

این غنی بودن فرهنگی باعث شده ک درد ماریو تجربه نکنم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
ما هم نمکدون هم نداریم 🙂 وسایلامون وسط حاله وسایل کهنمون 🙂خجالت میکشم خیلی

الهی دور دلت بگردم منم شرایطم خیلی بده تا چند سال پیش بهتر بودیم یهو خیلی بدهی اوردیم بچگیم کلا نداری گذشت چندین سال تنها زندگی کردم فقط اون سال ها خوب بود کار میکردم همشم خرج خوشی های نکرده ام میکردم خیلی خوب بود الان با دوتا بچه وضع اقتصادیمون داغون شده جوری که دیگه بچگیام واسم عادی شده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که ج ...

منم یه بار با خواهرم کلی پول جمع کردیم تو یه کشو بود بعد یه روز دیدم پولا نیست خواهرم گفت نمیخواد به مامان بگی ناراحت میشه بعدها فهمیدم خواهرم خودش برداشته بود