2777
2789

۱_ اشکالی داره واسه سه روز بجای شامپو بدن از شامپو موی معمولی استفاده کنم ؟؟ شامپو بدنم تموم شده فعلا نمیرم بیرون تا بخرم 

۲_ واسه اینکه کرم موبر اثر کنه باید موها چقدر باشن منظورم اینه مثلا من پریروز یا ژیلت شیو کردم اگه امروز از کرم موبر استفاده کنم اثر میکنه یا باید موهام بیشتر باشن ؟ ( خیلی پر مو نیستم ؛ آخه قبلا این تایم از واجبی استفاده کردم تاثیر نداشت) 

نه بابا فکر نکنم مشکلی باشه خیلی وقتا شامپو معمولی استفاده کردم طوری نشده

واسه کرم موبر هم موها باید بلند باشه اون اندازه که میگی نمیشه

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال ۱ نه اشکالی نداره فقط بیشتر خودتو آبکشی کنسوال ۲ نه موبر به این زودی بعد ژیلت جواب نمیده باید م ...

واسه موبر چقدر باید صبر کنم (بنظرتون بهتر از ژیلته ؟ میشه ی گرم موبر خوب معرفی کنین امکان اپیلاسیون و لیزر ندارم ) 

نه بابا فکر نکنم مشکلی باشه خیلی وقتا شامپو معمولی استفاده کردم طوری نشدهواسه کرم موبر هم موها باید ...

واسه موبر چقدر باید صبر کنم (بنظرتون بهتر از ژیلته ؟ میشه ی گرم موبر خوب معرفی کنین امکان اپیلاسیون و لیزر ندارم )

واسه موبر چقدر باید صبر کنم (بنظرتون بهتر از ژیلته ؟ میشه ی گرم موبر خوب معرفی کنین امکان اپیلاسیون ...

روی خودش قید شده زمانش 

من زیاد استفاده نمی‌کنم نمی‌دونم چه مارکی بهتره ولی سی گل استفاده کردم بد نبوده

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

روی خودش قید شده زمانش من زیاد استفاده نمی‌کنم نمی‌دونم چه مارکی بهتره ولی سی گل استفاده کردم بد نبو ...

بهتر از ژیلت؟ قصد فضولی ندارم ولی شما کلا از موبر استفاده میکنین ؟

واسه موبر چقدر باید صبر کنم (بنظرتون بهتر از ژیلته ؟ میشه ی گرم موبر خوب معرفی کنین امکان اپیلاسیون ...

واسه موبر حداقل یه هفته ده روز باید صبر کنی چون اگه خیلی کوتاه باشه موها اصن شیو نمیشه

من چندسال پودر موبر دپی استفاده میکردم خوب بود راضی بودم ولی الان یه مدته کلا اپیلاسیون میکنم