2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 233569 بازدید | 2431 پست
امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

عزیزم خیلی گذشته سختی داشتی، این باورهای محدودکننده ای که بخاطر شرایط سخت بچگیت درونت نهادینه شده نمیزاره بیشتر از یه حدی بتونی رشد کنی، سعی کن این باورهای محدود کننده ات رو روی کاغذ بیاری و کم کم به مرور تغییر بدی، اینکه وقتی غذای خوب میخوری فکر میکنی لیاقتشو نداری خیلی فاجعه ست، یه سر به سایت عباسمنش بزن و فایلای رایگانشو گوش کن خیلی کمکت میکنه

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر این سختیا باعث شده یسری مامانای افسرده بشیم و ضعیف معلوم نیست هر کدومشون به روحمون چه ضربه ای زدن 

من کل رفتار الانم همش برگرفته از کودکیم بوده

ما مدرسه ک میرفتیم شغل پدرامونو میگفتیم من چون بابام کاگر بود عیدا بهم کفش میدادن یه ذوق یه خجالت قاطی میشد باهم نمیدونستم از کدوم بهره ببرم 

زمستونا با چکمه پلاستیکی کلی پیاده میرفتم تا مدرسه 

بعد میدیم مدرسه تعطیله بخاطر برف 

بعد من چون مادر پدرم سواد نداشتن هیچوقت پیگیر اخبار نمیشدن ک بفهمن با انگشتای یخ زده دست و پاهام میرسیدم خونه از درد سرما میگرفتم زیر اب داغ بدتر میشد وای یادش بخیذ هنوزم فکر میکنم اون موقع خوش تر بودم التن زندگی رنگ و مزشو از دست داده 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

من دانشگاه علوم پزشکی کرج درس خوندم

۷۰۰کیلومتر با خونمون فاصله داشتیم

فقط ی شلوار کبریتی مشکی با خودم برده بود 

کسی بهم اهدا کرده بود

ی روز نشستم رو زمین کامل باز شد ، پوسیده شده بود

ولی در کل اون موقع ها هم خیلی اذیت نشدم

الان خداروشکر ، تقریبا اوضاع خوبه

تاحالا بهت تجاوز شده ،شده گسنه بخابی ،شده خودت و مامانت برین تو خونه های مردم کار کنین ،شده آرزوی ی ...

تک تک شو کشیدم تک تک شو با چشمای نمناک خوندم ، یادمه بچه بودیم وقتی مریض میشدیم بابام با هزار توپ و تشر میبردمون دکتر ، و هزار تا حرف و ناسزا بارمون میکرد که مریض شدیم جالبیش اینجا بود که همیشه خدا هم مریض بودیم 😭

من تو عقد نه عیدی داشتم نه یلدایی نه قربونی ، اون وقتا همه طلا میخریدن واسه یلدایی طلا گرمی نهایت ۱۵ ...

چون بخاطر تروماهایی که داشتی درونا خودتو لایق طلا نمیدونستی، خیلی سخته منم تجربه ش کردم ولی مال من در برابر شماها یک به صده

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
چه عدالتی داره این دنیا💔😥

چی بگم تمام زندگی من با بی عدالتی گذشت بقیشم داره این جوری میگذره

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
پدرت چ میکرد؟همون قدیما کارش ؟

۸ تا بچه بودیم و  کارگر  بود. چی کار میکرد . کاری ازش بر نمی اومد دیگه. آخر سر هم توی ۵۵ سالگی مشکل قلبی گرفتش و خونه نشین شد و خودمون کار کردیم ودرس خوندیم ولی قدیم همش مثل یه بغض  توی گلومه

عشقم دخترم و باباشه