2777
2789
عنوان

امیدوارم هیچوقت کسی این جملرو نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسرت اینکه شبا سیر بخابم دارم 

حسرت اینکه دنبال بچم بدوام بازی کنم 

ببرمش بیرون راحت نه به سختی و هزارتا استرس چون کم توانم 

حسرت یه خونه داشتن 

حسرت ......همه اینا عادیه ولی برام حسرته

امضات چقدر عجیب بودمیتونم دلیل این حست و بپرسم؟

اگه تاپیکمو خوندی دلیلش همینه:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

زندگی شما لابد عادی واسه ما نیست

از کجا میدونی این زندگی ای ک تو داری برا یکی دیگه عادی نیست و آرزو محسوب نمیشه؟

ی متن خوندم میگه تو ۲۰۶ بودم ارزو میکردم کاش ۲۰۷ داشتم یکی ک تو پراید بود منو میدید ارزو میکرد کاش ۲۰۶ داسته باشه یکی ک تو پیکان بود میگفت کاش پراید داشتم ی دوچرخه سوار میگفت کاش پیکان داشتم و ی ادم پیاده میگفت کاش من ی دوچرخه داشتم از اونور آدم رو ویلچر میگفت کاش من پا داشتم

شاید داشته های ناچیز ما ارزوی کسی باشه شاید بدتر از ماهم باشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از کجا میدونی این زندگی ای ک تو داری برا یکی دیگه عادی نیست و آرزو محسوب نمیشه؟ی متن خوندم میگه تو ۲ ...

دست بالای دست زیاد درسته 

بدبخت از بدبختم هست درسته 

ولی چه ربطی داره زندگی عادی این نیست دیگ هست اینا عادیه ؟؟؟؟رایجه بین همه ؟؟؟

دست بالای دست زیاد درسته بدبخت از بدبختم هست درسته ولی چه ربطی داره زندگی عادی این نیست دیگ هست اینا ...

نمیدونم دقیقا زندگی عادی چیه 

بزارید فک کنیم زندگیمون عادیه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیدونم دقیقا زندگی عادی چیه بزارید فک کنیم زندگیمون عادیه

اکی  اخه خیلی بمم گفتن زندگیت عادی  نیست و ترحم کردن .شاید سر اون انقد مطمین شدم.بیخیال باشه میگیم عادیه عادی چی هست اصلا حرف شمام قشنگه