2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 250478 بازدید | 2465 پست

ی دوره ایی بود که پدر مادرم واسه خودشون لباس نمیخریدن ...و پول اونو صرف کنکور من میکردن ،واقعا بزرگترین فداکاری رو در حقم کردن نمیدونم چطور قدر دان زحماتشون باشم🥲

آخر صبر ،سبزه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا لعنت کنه مادرشوهرم با این تفکر اومد جلوو هیچ کاری برام نکردن و نخریدنبعدا از یه آتیش بیار فامیلم ...

ای بابا ،والا من اینوش نیدمازشون جواب منفی دادم خیلی بی احترامیه

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که ج ...

برای خواهرت متاسفم

من خودم یه خواهره متاهلم و یه خواهر کوچیکتر از خودم دارم وقتی بامن میاد بیرون اصلا نمی‌ذارم دست به جیب نمیکنه اصلااا به زور و اصرارهم که شده من وسیله هاشو حساب میکنم

بعد اونوقت خواهر تو....

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
میگن از تو حرکت از خدا برکت ، پدرمم دقیقا همین طرر فکرو داشت که بچه روزی میاره و بارها میگفت جوری که ...

خدا به پدر من بعد من واقعا برکت داد اینو بارها گفت میدونی کرذ چون پدر با نداشتن چشم پا درد عین مرد 7صبح تا 12شب کار می‌کرد خدا به همچین ادمایی روزی میده من الان براش همه کار کردم هرچی بخواد در توانم باشه میگیرم براش از خونه تا.. بااینکه نه قد شما اما ماهم ضعیف بودیم یکم

منم پدرم فوت شده از بچگی همه چیزایی رو که گفتی تا حدی چشیدم اما درد من ازین جهت بالاتر بود اینکه با ...

الهی ..خدا نسازه براشون وقتی کسی باباش نداره راحتر کنار میاد تا اینکه داشته باشه و بهت ظلم کنن اینجوری با حسرت بگذره ... ادم یه چیزایی تو دلش میمونه که تو این سن دیگه بهش لذت نمیده من الان یه عالمه مداد رنگی هم داشته باشم اصلا برام مهم نیس عزیزدلم انشالله انقدر از نظر مالی پیشرفت کنی که نیازی به اونا نداشته باشی عاقبت به خیر شی عزیزدلم

خودم نه شکر خدا ولی بابام خیلی سختی کشید🥲

تعریف میکرد ۶ ساله بود میرفت کنار خیابون کفش مردمو تمیز میکرد پول خیلی ناچیزی میگرفت   یه بار هم تعریف میکرد یه مردی که بهش میخورد پولدار باشه بعد که بابام کفششو تمیز کرد پولشو نداد بابام گفت پول منو بدید برداشته بابامو که کوچیک بوده کتک زده دستش شکسته😭🥺  

ده ساله که میشه میره تو زمین کار میکنه تو گرمای تابستون میگفت اونورا یه زمین فوتبال بود من وقت استراحت دوست داشتم باهاشون بازی کنم ولی اون پسرا محلم نمیدادن میگفتن بو میدی نزدیک ما نیا

پدر بزرگم ادم بدردنخور و معتادی بود ۷ تا بچه بودن یکی از یکی بدبخت تر.   دوتا از عمه هامو سر مواد فروخت به دوتا الدنگ تر از خودش ولی انگار اون دوتا زود مردن عمه هامم دیگه ازدواج نکردن

ولی عموهام و بابام شراکتی کار کردن وضعشونو سامان دادن و بعد هر کس جدا شد و برای خودش کار کرد.    شکر خدا وضع زندگیامون خوبه محتاج نیستیم 

مادربزرگم و عمه هامم رو  پدر و عموهام ساپورت مالی میکنن  پدربزرگمم تازگیا فوت کرده اونم تا آخر عمرش مادربزرگ بیچارمو زجر داد کتک زد فکر کنید پیرزن ۷۰ و خورده ای ساله رو میزد🥺 الان با مرگش این زن یکم داره نفس میکشه 

مادربزرگم اومده خونه پدریم به مامانم میگه گلین جان[ به ترکی یعنی عروس] بیا بریم بازار میخوام دامن پرچین و گلدار بخرم.    اخ مردم براش تا این سن بابابزرگم براش خرید نمیکرد مامانم میگه عین بچه ها ذوق داشت کل بازارو گشتیم چند دست لباس گرفتیم‌ انقدر شادی کرد که حد نداشت😭🥺🥺

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اسم کاربریت چه قشنگه 😂😂😂آره منم همینطورچرا والدینمون اینقدر نادون بودن؟ بچه خوراکی میخاد تو مدرسه ...

ما اون تایم وضعمون بد بود 😭😭😭سال 83 بود ماه هزارتومان به منو خواهرم پول خوراکی میدادن کلوچه اون زمان پنجاه تومن بود ولی من جمع میکردم برای خودم یه چیزی آخرش میخریدم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
اسم کاربریت چه قشنگه 😂😂😂آره منم همینطورچرا والدینمون اینقدر نادون بودن؟ بچه خوراکی میخاد تو مدرسه ...

از بس تعلیق شدم من از

۹۳تو نی نی سایت هستم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽