2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 217888 بازدید | 2340 پست
زمان دانشجوییم تو خابگاه همه پتو گلبافت جنس خوب داشتن من پتو پلنگی،هیچ وقت ظرف غذا نداشتم تو مدرسه، ...

پتو چیه. من توش منو میکشت بیرونش مردم. یک بالشت داشتم😂😂😂داخلش کیسه برنجی اونم هزارتکه و زردرنگ. جلدش یک روبالشتی خ خوشکل بود یکی سوغاتی برام اورده بود. دوستام همش میگفتن بالشت عروس داری نمیدونستن توش چه خبره

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیچی نداشتم، خواستگار میومد با مانتو شلوار و شال میومدم جلوشون ، یه نگاه به سرتاپام و وضع خونه م ...

🥲🥲🥲بمیرم برا خودمون 

الان شوهرم می‌بره لباس مارک برام میخره خانوادم میگن شوهرت ولخرجه 😅

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

شوهر منم چشمش به اوناس اونا هم بیخیالن ،تصمیم گرفتم کم کم بخرم خودم بذارم پیش مامانم بگم بعدا حامله ...

عزیزم الان بخری تا بچه دار شی ممکنه قدیمی شه حتی ممکنه بچه جنس مخالف باشه چیزایی بخر که خیلی ساده و اسپرت باشه ولی بنظرم بهترین کاری کع میتونی بکنی اینه که خورد خورد طلا بخری حتی شده ۲۰۰ تومن بعدا ایشالا بارداز شدی طلا رو میفروشی سیسمونی میخری الان دیجی کالا یه طرح جدیدی اورده که حتی میتونی ۱۰۰ سوت طلا بخری حتی کمتر بعدا که زیاد شد میتونی بگی برات بفرستن یا بمونه رو همون سایت انلاین لحظه ای میتونی بفروشی اگه میخوای سرچ کن شرایطشو ببین شاید خوشت اومد

تک تک کامنت هاتونو زندگی کردم و دردو حس کردم پدر من اعتیاد داشت و داره فقط زمستونا میره ی شهر دیگه ک ...

😔😔😔😔خیلی دلم گرفت واست، منم خیلی سال سیر نخوابیده بودم ،بوی مرغ و برنج خونه همسایه ها دیوونم میکرد دلم ضعف میرفت 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من نوارکثیف خواهرمو که استفاده کرده بودازسطل زباله برمیداشتم استفاده میکردم .قشنگ یادمه نزدیک به پاک ...

یا خدا 😭😭😭😭

کدوم شهر زندگی می‌کردین عزیزم؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خانواده منم خسیس بودمدرسه صدامون میزد بهمون کفش کتانی سه خط افغانیا میپوشن میداد فک کن کلاس اول دبست ...

وای به ماهم دم عید منو دوستمو میبردن دفتر لباس بهمون میدادن میگفتن برید خونه وزودتر میرفتیم کل ابتدایی همین بود بابچه بودنم بدنم عرق سرد میکرد از خجالت،همیشه لباس غریبه هارا میپوشیدیم همسایه ها لباس میدادن بهمون وای یاداوریش دیوونم میکنه

بعضی از کامنت ها رو خوندم یاد یه چیزی افتادم من وضع مالی بابام خدارو شکر خوب بود یه دوره ای اون زمان ...

منم از فامیل خیلی کشیدم ،همشون مار بودن ، چقدرم فکر میکردم دلسوزمن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: