2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 179312 بازدید | 1989 پست
بله هممون به شدت درسخون و باهوش بودیم(منظورم بچه های خانوادس) خداروشکرالان شغل های خوب داریم و واقعا ...

خدا رو شکر عزیرم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابام خیلی پولدار بود خیلیبهترین جای تهران زندگی می‌کردیمبابام واسه کل فامیل دست ب خیر بود همه رو ...

چقدر تو منی 

یه هفته واسه این موضوع دارم غصه میخورم دقیقا مثل زندگی تو 

بابای پولدار و فرق گذاشتنش 

من ازدواج کردم راحت شدم

روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوبا ...

لطفا یه کم صبر کن تا مشکلت حل شه کامل. خواهش میکنم فعلا اقدام نکن عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من نداشتم کاپشن بخرم. البته پدرم هزینه پدرو مادرشو هم میداد با اینکه اونا حقوق داشتن خودشون،،، همیشه ...

الهی عزیزم خداوند برات جبران کنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من حدود۱۲ ساله ازدواج کردم و الان یه ساله متوجه شدم که من مثل کبک سرمو زیر برف کرده بودم که خونواده همسرم اصلا چیزی رو به رخم نکشیدند الان که داریم یه ساله عروس دار شده و عروسش از یه خونواده خیلی ضعیفه همیشه میبینم که وقتی خودش نیست چقدر خودش و خونوادشو مسخره میکنن من خیلی دلم میشکنه هم برای اون دختر بنده خدا هم برای خودم که احتمالا سوژه قبلی این غیبتامن بودم.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

من بدتر این زندگی کردم با این تفاوت که داشتیم ولی متاسفانه سرپرستم کسی بود که حقوق اولیه فرزند را نمیدونست و هنوزم که چهل سالمه و دستم تو جیب خودمه اگه یک روسری هم خریدم بازخواست میشم. دلم میخواست فقیر بودیم و اون شرایط را تجربه میکردم نه در اوج دارایی و اونجوری

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
ببین عزیزم تا حالا شده مدرسه باشی مقنعه خواهرتو که چند سال پوشیده بپوشی و وسط کلاس معلم داره درست می ...

عزیزم😔😔😔 منم یادمه یه کیف لعنتی داشتم پاره بود هرچی میدوختمش باز میشد دوباره ریش ریش میشد اون قسمت لعنت به اون کیف

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

سلام عزیزم خوبی

منم چهره خوبی دارم همیشه هم شاگرد زرنگ بودم درسم عالی بود

و با اینکه الان معلم شدم ولی خواستگار ندارم اصلا چون خانوادم فقیرن و وضع خانوادگی مون خوب نیست

البتع دستمون پیش کسی دراز نیست ولی خب ظاهر زندگی مونم خوب نیس

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اینا غرور نیست تروماس ،منم خیلی اذیت میشم حتی دوست ندارم یه خوراکی گسی بهم بده

و جالبه خودمم که کارمند شدم همونجور نکبت بار سر میکردم چون این باور را درست کرده بود اوناکه خوب میپوشن اصالت ندارند که با لباس دارند جبران میکنن. 

کلی زخم و آسیب خوردم از این سبک زندگی. سه سال هست سعی کردم عوض بشم ولی سخته. من یک تیرشرت میخریدم سالها می پوشیدم تا پاره بشه مکافات بود خریدنش با اینکه خودم کارمند بودم ولی در عوض تا دلت بخواد برای فک و فامیلاش خرج میکردم و نوه هاش اما خودم هیچ

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عزیزم😔😔😔 منم یادمه یه کیف لعنتی داشتم پاره بود هرچی میدوختمش باز میشد دوباره ریش ریش میشد اون قسم ...

من چون شاگرد اول بودم کلی کیف خوشکل داشتم ولی حق استفاده نداشتم مثل فقیرا منم خودم کیف با گونی میدوختم. 

سلام عزیزم خوبیمنم چهره خوبی دارم همیشه هم شاگرد زرنگ بودم درسم عالی بودو با اینکه الان معلم شدم ولی ...

من برای بهتر شدن زندکیم تمام تلاشمو کردم برا کنکور چقدر خودمو زجر دادم برم دانشگاه که و برم سر کار که سر بار خانوادم نباشم 

فک کردم حداقل بعد یر کار رفتن شرایطم خیلی بهتر میشع ولی متاسفانه هیچ تغییری نکرد

بخت و اقبال کسی وقتی سیاه باشه تا آخر همینه.گاهی وقتام میگم شاید خیلی بی لیاقت هستم که خدا این حقو ازم کرفته شاید حالش از من بهم میخوره که این همه عذاب و سختی بهم میده و منم متاسفانه کاری بیشتر از این از وستم برنمباد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷