2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 180634 بازدید | 1994 پست
من هم ضعیف بودیم‌هم خانوادم‌مخصوصاااا مادرم به سدت سلیطه بیفرهنگ وحشی بددهن وسواسی در حد بیماری فحاش ...

ای وای جواب خدارو چی میخواد بده اون مادر اخه ای خدا ای خدا قلبم درد گرفت بجان بچه هام 

زندگی یک شور است زندگی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب اینجاس همسرم فکر میکنه زندگی من از اول اینجوری بوده و من لوس و لای پر قو بزرگ شدم اصلا راجب گذش ...

افرین سعی کن هرگز متوجه نشه اینطوری نازت خریدار داره عزیزم 

زندگی یک شور است زندگی 

منم راستش یکی از همسایه هامون ی دختر داشت اسمش مریم بود با مادربزرگش زندگی می‌کرد پدر و مادرش طلاق گ ...

بمنم یوقتایی تومدرسه خوراکی میدادن بچها یه دوستی داشتم اسمش لیلا بود غذا درست میکرد منو می‌برد خونشون اولین بار سالادشیرازی رو تو خونه اونادیدم میگفتم چرا خیار وگوجه اینقدر ریزه باخاهرش میخندین میگفتن باید ازاینم ریزتر باشه بهش سالاد میگن 

خیلی برام عجیبه که خیلی کمبودا برای بعضیا شده عقده خود منم ۱۲ سالم بود که پدرمو از دست دادم ما هم ۵ ...

آدم ها با هم فرق دارن. بعضی ها حساس اند. بعضیا قوی اند. البته آدم باید تمرین کنه قوی بشه. البته تربیت خانواده هم تو اعتماد به نفس تاثیر داره. بعد هم بستگی داره اطرافیان ادم مثل خودش باشن یا نه

فکر میکنیداتفاقا تو این گرونی ها فقر زیادتر شدهخانواده ای میشناسم که از نداری دختر ۱۴ ساله شون مدام ...

افکار خودکشی الان خیلی شایع شده. تو پولدارا هم هست. به خاطر سودا زیاد و موبایل و تغییرات مغز هم هست. حداقل سه تاشون از نزدیک میشناسم.

بی‌پول نبودن خسیس بودن و بی‌فرهنگ. شعورشون نمی‌رسید واسمون لباس بخرن خجالت زده نشیم. مرده و زندشون یکی بود. تنها کاری که بلد بودن این بود که صبح تا شب همدیگه رو جر بدن.