2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 187057 بازدید | 2090 پست
یه جایی باید بتونم رها کنم فقط حس میکنم الان نمیشه

بببن باورکن بعضی سختی هات اکثرا تجربه کردن حتی بعضی ها بیشتراز شما سختی کشیدن ولی روحیات ادمها فرق میکنه یکی مثل شما همش خودخو ی ومرورش میکنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روحش شاد منم مانتو مدرسه ام چسبید به بخاری از بس هول میزدم تااخرسال باهمون میرفتم مدرسه مانتو بیرونم ...

عزیزم مگه چند تا بچه بودید یا شغل بابات چی بود چون برای شما از همه بدتره بغض کردم برات

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یادمه تو مدرسه مدیر مدرسه واسه

کرایه سرویس و پول شهریه و پول یه چیزی دیگه

هر سه بار پنج نفر متفاوت از وسط ۳۰۰ نفر میکشیدن بیرون با چوب میزدنش منو هر سه بار آوردن بیرون با چوب وسط صف زدن .الان خندم میگیره مدرسه دخترانه حکومت نظامی بود 

اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

انشالله دیگه همه دختران سرزمینم  این غم ها رو تجربه نکنند

ولی خوب من خودم آدمی بودم که وقتی ۲۲ ساله  بودم هزار کیلومتر جاده رو تنهایی رفتم برای کار در بیمارستان

منظورم اینه هر کی باید برای هدفش  تلاش کنه و کار و کار

همیشه دور بودم از دوستام هیچوقت اجازه ندادم بیان خونمون هیچوقت باهاشون اردو نمی‌رفتم کلاس های تابستونه هیچوقت نرفتم چون پول نداشتیم و اگ‌ من میخاستم اون هزینه رو‌کنم جوری حس عذاب وجدان می‌گرفتم ک حد نداشت 

فامیلا هروقت میومدن خونمون از یه جای خونه ایراد میگرفتن 

جون کندم تا یه کم وضعمون عادی بشه 

با تک تک کامنتا اشک ریختم 😔چشمم داره میسوزه خیلی دلم گرفت برای هممون منم یه روزایی رو گذروندم که فق ...

چقدررر متاثر شدم از کامنت شما 😭

روح پدر مرحومتون غرق آرامش عزیزم🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی

عموم از ما‌وضعش بهتر بود بابامم مصرف کننده.و بی برنامه .بعد مدرسه میرفتم خونه عموم تاعصرش سرویسم بیاد.بعد عموم‌کفشای پارمو‌دید گف چرا بابات نمیخره برات بگو برات بخره.یکی‌نیس بهش بگه بی ناموس تو عمومی جا دخترتم خو تو برام بخر..دفعه دوم ک مجبور شدم برم خونش کفشام توحیاطشون قایم کردم تاطعنه نزنه.من بزرگ شدم ازدواج کردم‌و الان از لحاظ مالی ۲ برابر عموم شدم