2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 107540 بازدید | 1324 پست

ماهم دوهفته ای یبار میرفتیم حموم عمومی مامانم خاهرامو میداد دست ببرم حموم یادم نمیاد حموم رفتنشو دیده باشم چندباری پول حمومی وندادم توراه خونه واسه خودمو خواهرام خوراکی خریدم با اون بقچه مسخره و صورتهای لپ گلیمون همه میفهمیدن حموم بودیم اینقدر تغییر میکردیم حمومی آخرش فهمید همون اول پولو ازم می‌گرفت پیش اونم ابروم رفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خانوادم از فقیر رد کرده بودن. مسکین بودیم. بابام افسردگی شدیید داشت و گوشه خونه با قرص خواب بود. مامانم خدمتکاری میکرد. اوج نوجونیم فقط به گریه گذشت از تحقیر همکلاسی هام. رفتم دانشگاه پول برام نمیفرستادن . سه روز غذا نداشتم بخورم تو کوچه غش کردم. یادم نمیره. یه خانومه داشت میرفت بیرون از در خونه منو دید. گفت چیه گریه م گرفت . سریع رفت تو خونش برام دو تا سیب و یه قازی نون پنیر سبزی آورد. وقتی داشتم میخوردم دستام میلرزید😔😔😔😔😔

الان نصف شبها از خواب میپرم. به در و دیوار نگاه میکنم که نکنه هنوز تو اون روزها باشم و بقیه زندگیم خواب بوده باشه😔

مادرم از شدت کار و سالها فقر و تغذیه بد زود فوت کرد. 

الان گاهی شده غذا که میخورم صورتش میاد جلو چشمم. اشکام میچکه تو سفره. شوهرم از این نظر خیلی خوبه. میدونه یاد چی افتادم صبوری میکنه و هیچی نمیگه 😔😔😔

بخاطر این حجم سخای که حق هیچ انسانی نیست بچه دار نشدم و نخواهم شد.

چقدر این تاپیک انرژی منفی داره 

خودتون نباید یاد آوری کنید ، حتی نباید ب این موضوعات گذشته فکر کنیم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ما رو از طرف مدرسع برده بودن سینما دختر خاله م ساندویچ کالباس خریده بود و من نگاش میکردم الان وضع ...

ما تو  مدرسمون ساندویج هر روز میفروختن آرزوم بود یه بار بخورم. پدر مادرم مدیریت مخارج بلد نبودن و البته خسیس تو رسیدگی به لباس و تغذیه بچه با اینکه داشتن خرج ما نمیکردن یهو پوله از دستشون میرفت دوتا آدم بی عقل خودسر احمق.یه مدت از نخوردن سو تغذیه گرفته بودم و طوری شده بودم که اگر چیزیم بهم میدادن دیگه معده برای خوردن نداشتم! لباس ها داغون... انگشتامون همیشه از کمبود ویتامین دورش زخم و زیلی و پوسته پوسته خیلی درناک بود هنوز بهش فکر میکنم دردم میگیره. الانم که وضعشون خوبه ما رو نمیبینن اصلا اهمیت به دخترا نمیدن هنوزم دارن مال و منال جمع میکنن. 

از نوزادی منو برای پسر داییم نشون کرده بودن حالا پدر پسر دایی مولتی میلیارد ...وقتی میومدن خونمون لب ...

الان ازدواج کردین؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چقد ما ایرانی‌ها دنبال موضوعی میگردیم ک فقط ناله کنیمغصه بخوریمگریه کنیمهمه ما مشکلات مالی داشتیم و ...

داشته هامون چیه مثلا؟ چون دیگه حتی اون سلامتی ای که میکردن تو تخم چشممون و میگفتن ساکت باشین عوضش سلامتی دارین، دیگه همونم نداریم.

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

ما هم تو عروسیا همه بهمون میخندیدن پیش بقیه التماس میکردم یه دست لباس بهمون بدن. مامانم که اصلا ما رو نمیدید حتی تو عروسی براش مهم نبود ما چیزی گیرمون اومده بخوریم یا نه. چندتا عروسی رفتیم با شکم خالی و گشنگی برگشتیم یا تو راه خوابیدم نکه غذا نباشه بود ولی مامان ما به فکرمون نبود خود شیرین همش مشغول کمک به مراسم بود! 

واقعا انگار تحریم بهتر بوده ها🤣🤣من یادمه یک لباس عید به عید برام می‌خریدن لامصب هنوزم آخ نگفتن .بن ...

آره واقعا

الان من یکی از ابجیهام جدا شده و من و اون یکی ابجیم کمکش میکنیم و چقدر براش غصه میخوریم اما در این حد سختی نداره چون تو خونه پدری زندگی میکنه و یک ماشین مدل پایین هم اون یکی ابجیم داده دست پسرش تا کرایه ماشین ندن برای بیرون رفتن 

در کل بنظرم درسته دنیا کثیفتر شده ولی آدما از لحاظ مالی بهتر شدن چون در عین حال که سر هم کلاه میزارن ولی به هم کمک میکنن 

موقع قدیم انگار آدم ها فکر میکردن قرار نیست بمیرن و سرسوزنی به فقیری کمک نمی کردن حتی اگر اون فقیر خواهرش بود اما الان اینجوری نیست من مثلا میرم خرید کمی هم برای خواهرم خرید میکنم و بقیه هم همینطورن به هم از نظر مالی رحم میکنند چون فهمیدیم دیگه دنیا و پولش برامون ماندگار نیست 

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره