2777
2789
عنوان

امروز با پسره رفتم دیت

206 بازدید | 31 پست

رفتیم نهار پیتزا خوردیم سالاد ام خواستم الکی گفت نداره 

برگه پرداخت رو گذاشت رو میز ۹۳۰ت شده بود 

بعدش قرار بود بریم قلیون بکشیم دیدم داره میپیچونه 

چرا اینکارو میکرد ؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول نداشته بنده خدا

چه خبره ۹۳۰!

بعد من نمی‌ذاشتم طرف پول تاکسی حساب کنه 😐🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

چطو روت شد بگی سالادم میخام...خدایی یکم عزت نفس تو قرار آول..پسره ی تومن پیاده شده اونم برا کسی ک معلوم نی ادامه دار باشه یا ن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اخی الهی سالادم خاسی؟؟؟۹۳۰ تومن دوتا پیتزا؟

شما ماشالله چ فعالی هر تاپیکی میری هستی😑

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

دیت اول بهتره گرون نشه عزیزم.

باید کافه میرفتین و دوتا قهوه سفارش میدادین.

یا اگرم جای گرونی رفتین دنگ خودتونو میدادین.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بهتر بود نصف پولشو خودت میدادی ببخشیدا خیلی زشته اولین دیت که هیچ صنمی با هم ندارید حسابم نمیکنید مخ ...

من چند وقت پیش برای اولین بار تو عمرم با ۲۳ سال سن با پسری که دوسال بود میشناختمش رفتم دیت

رفتیم یکی از باکلاس ترین رستوران های شهر

ارزون ترین غذاش کوبیده معمولی بود ۲۰۰ تومت من همونو سفارش دادم برنجم پرسی ۹۰ تومن همین

خداشاهده روم نشد

هرچی اصرار کرد گفتم نه دلم کوبیده میخواد

خودش کلی مخلفات سفارش داد و چیزای دیگه

دیت اول بهتره گرون نشه عزیزم.باید کافه میرفتین و دوتا قهوه سفارش میدادین.یا اگرم جای گرونی رفتین دنگ ...

با دنگ دادن مخالفم پسره وقتی دختره رو میبره بیرون دنگ دادن دگ مسخره س ولی بهتر بود اسی فرمایشات و سفارشاتشو کمتر میکرد