2777
2789
عنوان

الان فکر میکنن من اومل هستم

173 بازدید | 18 پست

یه کارگر جدید چن وقته اومدبینمون خیلی باکلاس و خوشگله  همش راجبش بچش حرف میزد بعد امروز صبحی گفت بیاید عکس بچم رو نشونتون بدم اینجوری دراز کشید چقدر نازه منم مث خنگا گفتم بچه کوچولوها همه جوره نازن عکسش رو نشون داد یه مرد دو برابر خودش بود پر ریش و پشم از دهنم پرید گفتم این بچه نیس همه مسخرم کردن از صبحه دیگ با من صمیمی رفتار نمیکنن احساس میکنم فکر کردن خیلی عقب موندم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونا خودشون بیشتر مشکل دارن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وا خب چیه اون بد تعریف میکرده

😂 امل چیه؟ دور از جونت!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واااااای خدا

متنفرم از اینکه ب دوس پسرشون میگن  بچم  

بچم خیییلی نازه

بچم غیرتی شد 

بچم و کوفت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

کامنتا 😅🤣🤣🤣

دوستان جدیدا ب دوس پسر های نره غول میگن  بچم

یا مثلا  پسرم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نمیدونم چیکارش بود ولی احتمالا دوست پسرشه

اینکه دوستپسر داره به کنار واقعا به شخصه مخالفم

ولی اینکه بهش میگن بچم

عووووووق

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄