2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

2602 بازدید | 131 پست

شوهرم کارمنده بعد ۱۵سال با سه تا بچه تونستیم ی آپارتمان بخریم ک فعلا ۱۵۰رهن دادیم چون نداشتیم ک خودمون بریم اونقدر وام برداشتیم ک خرخره گیره سرماه تا میشه قسطا رو میدیم میبینم هیچی نموند گریم گرفته بدجور یکساله لباس نخریدم

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ای ک خریدیم ۱میلیاردو ۳۰۰ ماشینمونم پراید الانم خرابه حداقل اسنپ بره شوهرمم خودمم ک نه هنری ن چیزی

الهی امیدوارم مشکلاتتون حل شه کسی فکرشو نمیکرد انقدر گرونی بشه

دارم دق میکنم هرسال میگم شاید بهترشه ولی بدتر میشه اونقد تو غذاپختن و میوه خریدن مراعات میکنم آخرش هنوزم کم میاریم

عزیزم خوبه یکسال نخریدی من چندساله لباس نمیخرم شاید در حد شال و چیزای خیلی ارزوناینقدر قسط میدم که ه ...

من لباس غمم نیست خواهرام میدن بهم حتی شب یلدا موندم چطور بچه هامو بپیچونم تو جمع نریم آخه جاریام گفتن نفری ۲تومن بزاریم شام و خرید اینا کنیم اما من میخام بهونه بیارم و واسه بچه هام یه پفیلایی چیزی خودم درست کنم تو خونه باشیم

برای افزایش روزی شب ها سوره واقعه بخوان 

دوشنبه و چهارشنبه ها چهل بار سوره تکاثر 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

نمیدونم تا کی قراره ادامه پیدا کنه خستم دیگه

میگم کاش ی کمپینی میبود همه هربارواسه یکی پول جمع میکردن میدادن کارش راه میفتاد ازبس سخته دیوونگی میکنم😭