2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 40200 بازدید | 664 پست
با تک تک کامنتا اشک ریختم 😔چشمم داره میسوزه خیلی دلم گرفت برای هممون منم یه روزایی رو گذروندم که فق ...

روحش شاد منم مانتو مدرسه ام چسبید به بخاری از بس هول میزدم تااخرسال باهمون میرفتم مدرسه مانتو بیرونمم بود باز خوبه مامانت کوپن عموتو می‌گرفته مامان منکه سهم کوپن وتو بازار می‌فروخت غذا فقط تخم مرغ اونم نه یه شکم سیر یه قاشق تخم مرغ میزاشت رو یه تیکه نون واسمون باهمون خودمونو سیر میکردیم اندازه یه نخود میزاشتیم لای نون میخوردیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیچ وقت پدر و مادرمو نمیبخشم هیچ وقت هیچ وقت 😢😢😢😢

الانم دارم با یادآوری کتک هاشون اشک میریزم. 

مامان چوقولی منو به بابام میکرد. بابامم منو میزد. همیشه تقصیرها گردن من بود. چون دختر بزرگتر بودم. تازه فردای کتک وقتی بابام میرفت بیرون دوباره مامانم منو میزد تا پرو نشم. تازه باورتان نمیشه اینکه بابام شیخه. روحانی هستش. 

چی بگم دیگه - هیچ وقت حلالشون نمیکنم. بااینکه الان احترامشان دارم و لی ته دلم ازشان راضی نیستم. 

الهی سالم باشن. اما اون دنیا جواب بدن.

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

دو تا تیشرت داشتم سالها میپوشیدم، سوراخ و بیرنگ و رو و کهنه کهنه بودن بخاطر همین هیچ جا مانتومو درنم ...

شاید پدرو مادرت حواسشون نبود و خودت نگفتی که برات لباس بخرن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم هیچ وقت پدر و مادرمو نمیبخشم هیچ وقت هیچ وقت 😢😢😢😢الانم دارم با یادآوری کتک هاشون اشک میریزم. ...

وات د فاز 

این دنیا سالم باشن اون دنیا جواب بدن؟

تکلیفت با خودت چیه یا ببخش یا برو ازشون گله کن درد دلت کم‌شه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وات د فاز این دنیا سالم باشن اون دنیا جواب بدن؟تکلیفت با خودت چیه یا ببخش یا برو ازشون گله کن درد دل ...

یه وقتایی یه حرفهایی رو نمیشه رو در رو گفت. باید فقط به خدا گفت. 

اینکه میگم الهی سالم باشن. یعنی خدای نکرده محتاج وزمین گیر نشن و لی اون دنیا جواب ناحقی هایی که کردن و میکنن بدن. 

اون دنیا بفهمن من وقتایی که فرق میزارن چه ذجری میکشم. 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

یه بار یادمه ۱۰ سالم بود 

با مدرسه رفته بودیم اردو . مدیرمون گفته بود برای خودتون خرجی بیارین تو اردو هر چی ک خوشتون اومد بخرین برا خودتون .

منم ۴ هزار تومن مامانم بهم پول تو جیبی داد 

پدرم تازه فوت شده بود. هیچی نداشتیم .

منم با یه دختری دوست صمیمی بودم تو کلاس ک وضعش خوب بود و اون زمان یعنی سال ۹۲ ‌، ۵۰ هزار تومن پول تو جیبی آورده بود 

گف بیا با هم بریم ازین مجسمه سنگی کوچولو هابخریم همه بچه ها دارن میرن میخرن

منم گفتم باشه بریم 

مجسمه ها دونه ای ۲ هزار تومن بودن 

منم پولمو دادم و دوتا دونه مجسمه خریدم .

بعدش همونجا ک پارک آبی بود شهربازی هم داشت 

رفتیم شهر بازی با مدیرمون و همه .

بلیط هر کدوم از بازی ها ۲ هزار تومن بود .

من دیدم پولم تموم شده . رفتم سراغ مجسمه فروشه 

بهش گفتم تو رو خدا یه دونه از مجسمه هاتو پس بگیر ۲ تومنم رو بهم بده ولی اون داد زد ک پس نمیدم و من شروع کردم ب اشک ریختن و التماس ک تو رو خدا ۲ تومنم رو بهم بده میخام برم شهربازی اونم منو هل داد و گفت گمشو و منم خوردم زمین.

اشکامو لباسامو پاک کردم تا غرورم پیش بچه ها خورد نشه .

برگشتم شهر بازی و با حسرت ب بچه ها ک سوار ماشین ها میشدن و با هم تصادف میکردن نگاه کردم ...

روحش شاد منم مانتو مدرسه ام چسبید به بخاری از بس هول میزدم تااخرسال باهمون میرفتم مدرسه مانتو بیرونم ...

وا دیگه درین حد شنیده بودم! کوپن بفروشه یه نخود تخم مرغ بده هر نفر! خیلی عجیبه اینجا وقتی میگن درامد چند مهر خونتون کجاس همه بالای هزار سکه تو نیاورون خونه بالای ۲۰۰۰ متر حقوق بالا دویس سیسصد وقت خاطرات کودکی!!!!

این تاپیکا نشون میده واقعا تحریمای امریکا تحدید نبوده و فرست بود که مردم اینهمه یهو پیشرفت کردن🙈😬😅

دستفروشی کردم، اون پسرایی که تو شهرمون روم کراش داشتن(حدس میزدم که کراش دارن روم) تقریبا همه اونروز منو دیدن، یجور حس حقارت بود ولی مجبور بودم، البته میدونم همیشه به چشمشون محترمم. 

بابت یه موضوع دیگه رفتم پیش مشاور دانشگاهمون.بین حرفام، فهمید وضعمون داغونه کاردانشجویی برام جور کرد و تغذیه مو رایگان کردن، خیلی کمکم کرد و قراره جبران کنم یه روز ولی خیلی شکستم اونروز، دنیا دور سرم میچرخید، جوون بودم، غرور داشتم مثلا، هنوزم که هنوزه با اینکه شاغلم ولی بدبختم همچنان

کی این سختی های من تموم میشه خدامیدونه