2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 68111 بازدید | 956 پست

من به قدری لباس نداشتم که توی دوره نامزدی خانواده شوهر برام لباس می‌خریدن 😢

نگم چقدر تحقیر میشدم

نگم که به خاطر بد بودن بابام، چقدر لاغر بودم... چقدر مثل بقیه دخترا بلد نبودم خوب استایل نکنم... چون اون هی سرکوب می کرد انرژی زنانه منو... میخواست مثل یه دختر بدریخت و بدلباس باشم و فقط درس بخونم... 

هعیییی امشب خیلی دلم پره

البته الان وضعیت کامل عوض شده چون خودم به لطف خدا کار می کنم و درآمد دارم و همه چیم عوض شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منموقتی میرفتم مدرسه از گشنگی ضعف میکردم آرزو میکردم یکی بهم یه شکلاتی چیزی بده بخورم

الهی عزیزم....منم هیچ وقت شکم سیر نرفتم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

دارم کامنتا رو میخونم حسرت میخورم شماها دردتون لباس بود من اینقدر دردام بزرگ بود که حتی دلم‌نمیخواد مرورش کنم 

نا شکری نکنید من به کامنت های شما نمیگم درد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دقیقا حسرت پالتوروداشتم .بهم میگفتن چرانمیخری میگفتم دوست ندارم وله له میزدم برای پالتو ..پول توجیبی ...

ای خدا 😔االان شرایط چطوره میدونی فکر نکن دلسوزی میکنم برات اخه خودمم شرایط اینچیننی داشتم ولی خوب من راضیم از پدر مادرم بدبخت ها چیکار میکردن نهایت تلاششون میکردن نمیشد

پس مامانم حق داشت هروقت غذایی میپخت که مورد قبولمون نبود میگفت بشین بخور بعضیا همینم ندارن ارزو همینم دارن💔💔💔🥲بمیرم واسه دل تک تک اوناییکه سختی کشیدن 

دنیا جای قشنگی نبود نیس و نخواهدبود 

بچه ها من توی خانواده متوسط بودممامان بابا کم نمیذاشتن برامون یادم نمیاد لباس کهنه و پاره پوشیده باش ...

دقیقا هیچ بچه ای فقر و بدبختی رو نفهمه و یکی اینکه هیچ بچه ای زیر دست پدر و مادرهای بد نیافته (منظورم کسایی هست که کودک رو میزنن و تنبیه میکنن) 

ای خدا 😔االان شرایط چطوره میدونی فکر نکن دلسوزی میکنم برات اخه خودمم شرایط اینچیننی داشتم ولی خوب م ...

نه بابا شدم سنگ .شکر راضی ام به رضای خدا.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
😭😭😭😭😭😭 باور میکنی ما سالی یه بار شیرینی اونم عیدا میخوردبم

ما هم همینطور ،یاد بد رفتاریای بابام میفتم میخوام فقط بمیرم ،یه سال عید یه جعبه شیرینی خرید من بچه بودم ذوق داشتم موقع خواب عصرش بود یواشکی رفتم سر یخچال چن تا برداشتم ،مثل شمر بیدار شد جعبه رو گرفت برد تو حیاط ریخت رو زمین لگد مالش کرد ،، من وایستادم وقتی رفت تو خونه رفتم خرده هاشو از رو زمین جمع کردم خوردم ،گریه هم میکردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بنظرتون کساییکه اینجور سختیارو‌کشیدن مستحق داغ هم هستن؟؟؟؟

دنیا عدالت نیست خدا هم عادل نیست

یدترین دوران رو تو دخترهای فامیل و اطرافیان من داشتم تلاش کردم هزاربار به هیچی نرسیدم

الانم بدترین زندگی رو من دارم

کل دوران بچگیم و نوجوانیم همه چی رو تحمل کردم به امید الان و الان میبینم حتی یک زندگی معمولی هم ندارم

خدا عادل نیست تازه اگرم وجود داشته باشه