2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 47757 بازدید | 743 پست

ماهم ی دورانی خیلی سختمون بود خداروشکر اون روزا رو پشت سر گذاشتیم.

تو اون شرایط بد راهنمایی بودم مدرسه استعدادهای درخشان بیشتر بچه ها از خانواده های مرفه بودن.پدرم پول نداشت برام پالتو بگیره اون سال و من با ی سویشرت نازک کل سالو مدرسه میرفتم.هرروزم بچه ها ازم میپرسیدن هوا خیلی سرده چطوری سردت نمیشه؟

منم الکی میگفتم گرماییم.سردم نمیشه💔

مارا جز خیالی آرام،طلبی نیست زدنیا...🌱🌱
یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

من عاشق شیرینی بودم ،عید میرفتم خونه مادربزرگم تیشرتمو میکردم تو شلوارم میفتم سر یخچالشون شیرینیا رو از یقه میریختم تو تیشرتم میرفتم تو دستشویی میخوردم ،خودمون نداشتیم ندیده بودم چشمم دنبالش بود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو خانواده ضعیف بودم اوضاع خوب شده بود تا اینکه بابام مریض شدو نتونست کارکنه آواره شدیم بعدش بابام فوت کرد شب عروسیم یادم نمیره که خانوادم وسایلامونو ریختن تو مغازه خودشون رفتن خونه پدربزرگم موندن ،خونه پیدا نمیشد مستأجر بودیم 😭الآنم که همه فامیل وضعشون ازما بهتره منم تو خانواده شوهرم ازهمه پایینترم 🥲

بميرممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭الان چطوره زندگيتون

اللن همه ازدواج کردیم.....وضعمون خیلی بهتره از قبل ....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
شرایطمون متوسطه ولی راضیم از سر شب تودلم سنگینی میکرد گلوم بغض داشت نمیتونم بخوابم گفتم صحبت کنم شا ...

خداروشکر اون دوران تموم شد و رفت کاش دیگه یاد آوری نکنی اون موقع سختی ها رو کشیدی دیگه بسه الان روانتو اذیت نکن 

شرایط منم تقریبا مشابه شما بود چندین ساله تمرین کردم به اون روزا فکر نکنم

من عاشق شیرینی بودم ،عید میرفتم خونه مادربزرگم تیشرتمو میکردم تو شلوارم میفتم سر یخچالشون شیرینیا رو ...

😭😭😭😭😭😭 باور میکنی ما سالی یه بار شیرینی اونم عیدا میخوردبم 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

عزیزم متاسف بخاطر این تجربه ها

حتماااااا با یه تراپیست خوب حرف بزن، کمکت میکنه از این رنج ها عبور کنی

شرایطمون متوسطه ولی راضیم از سر شب تودلم سنگینی میکرد گلوم بغض داشت نمیتونم بخوابم گفتم صحبت کنم شا ...

همتون جمع شین نصف من سختی وذلت نکشیدین لباس ک سهله ما غذا هم نداشتیم بخوریم تو خرابه زندگی میکردیم روزایی ک حرفه وفن داشتیم من مدرسه نمیرفتم پول کاردستی نداشتم چقدر بچها مسخرم میکردن

من دلتنگ همون روزا هستم ک بارون میریخت توخونه ظرف میذاشتیم ک اب بارون خونه پرنکنه 😔اخه بابام زنده بود اون روزا ،یادمه بارون میومد هول میشد همش تو سرما بود ک ی راهی پیدا کنه قیلا ایزوگام نبود قیر میریختن یادمه اتیش درست میکرد قیر درست میکرد میریخت رو پشت بوم

یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

منموقتی میرفتم مدرسه از گشنگی ضعف میکردم آرزو میکردم یکی بهم یه شکلاتی چیزی بده بخورم

خداروشکر اون دوران تموم شد و رفت کاش دیگه یاد آوری نکنی اون موقع سختی ها رو کشیدی دیگه بسه الان روان ...

خیلی سخته ،الان حداقلا رو دارم ولی بازم دلم شکسته ،از خودم از زندگی متنفرم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: