قابل توجه اونایی که میگن بچه دار شین خدا روزیشو میده!مزخرف ترین جمله ای که وجود داره همینه.اگه پول ندارین بچه دار نشین انقد خودخواه نباشید
از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خیلی ناراحتم که اینجورم،شایدم خوب خرج کنما ولی همین که از نظر ذهنی مدام درگیری دارم با خودم خیلی ...
منم همینجوریم
خرجمی کنمولی باعذاب وجدان
البته خرج کردنمم نسبت به بقیه کمه
سعی می کنم چیزایی کنواجب نیستن نخرم که بتونیم پس انداز کنیم شابد تونستیمخونه بسازیم
اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم. درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم. اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...
اونجایی که پدر نداشتم تنهایی با مادرم زندگی میکردم و برادر ناتنی هام درسته کاری نداشتن باهام ولی طرز حرف زدنشون تحقیر کردنشون نا عدالتی هاشون اصلا یادم نمیره😔
واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم
خودم نه اما بابام توی ضعف بزرگی بزرگ شد تو 18سالگی دندون خراب داشت اما چون پول نداشت درستشون کنه همشو کشید از 18سالگی دندون مصنوعی گذاشت میگفت یکی از فامیلاشون که پولدار بود میومد جلو اینا کباب میخورد میجویید تفش میکرد میگفت بخورینش میگفت که از 12/13سالگی حمالی کرده کلاس شیشم شده بود معلم از اون موقع مشغول به اون شده بود
والا اینا اصلا حالیشون نمیشه فقط بلدن بزائن جاریم ۲۹ سالشه دخترش ۹ سالشه مادر شوهرم دیروز همش میگفت چرا حامله نمیشه نمیدونم رحمش مشکل دار میشه و فلانه خب اخه به تو چه زن همش سرشون تو ماتحت مردمه
شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃