2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 111648 بازدید | 1396 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابام از صبح زود تا آخرشب سرکار بود روزای تعطیل همه اقوام میرفتن بیرون تفریح خوشگذرانی من و مامانم خ ...

عزیزدلم 😥😥خدا ازشون نگذره که مداد رنگیت رو دزدیدن . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

والا خانواده میشناسم ۱۰ تا بجه داشتن تو گدایی مطلق الان بچه ها بزرگ شدن بیا ببین پدره چه زندگی ای به ...

چی بگم به ما که رسید آسمون تپید . 

ببین مغزت فقیر میشه،من الان با وجود اینکه پولم دارم ولی خیلی چیا رو نمیتونم بخرم،همش حساب کتاب میکنم ...

وای آره منم اوایل شدتش بیشتر بود که شاغل شدم،الان بهترم،دیگه ما میدونیم دلیلش چیه باید هی کنترلش کنیم ،فکر کن من حتی پنیری که به لقمم میزدم هم کم یمزدم یه جور عادت کردم تا رفتم خابگا و یهو تلنگر بهم خچرد دخترا رو دیدم چجوری لقمه پرو پیمون میگیرن،حتی تو این جزئیاتم تاثیر میذاره💔

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

دلم میخواد همتون رو که اینقدر سختی کشید بغل کنم و و امیدوارم اینقدر غرق خوشبختی بشیم که بابتش هر لحظه شکر گذار خدا باشیم الهی آمین❤️🌹🌹🌹❤️

چرا عزیزم همسرم الان ۳۴۳۵ سالشه بهترین عروسی فامیلو برا من گرفت ششصد نفر فقط دعوتی داشتیم فقط لباس ...

عزیزم انشالله بیشتر بشه برات 🦋🦋

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
چی بگم به ما که رسید آسمون تپید .

نه بشما نرسید

به عقل و شعور پدرمادره مربوطه 

والا پدرمادر من غرق نعمت بودن ، دوتاشون ناپخته بودن ....دست به دست هم دادن زندگی رو نابود کردن الانم سر پیری دیگه کارد به استخونشون رسیده

نه بشما نرسیدبه عقل و شعور پدرمادره مربوطه والا پدرمادر من غرق نعمت بودن ، دوتاشون ناپخته بودن ....د ...

باورت میشه من مامانم یه دنگ سهم کارخونه داشت . پدرم همه رو به باد داد . الان هر پولی مامانم داره دیگه پدرم ازش خبر نداره . مامانم بخاطر فروش یه دنگ کارخونه سهمش ماهها افسردگی شدید گرفت و همش خواب بود 

ما هم خیلی وضع مالی خوبی نداشتیم

ولی از همون بچگی سعی کردیم محتاج کسی نباشیم

برادر بزرگم از کلاس پنجم هم درس میخوند هم کار می کرد

من و خواهرم و مادرم قالی می بافتیم و درس میخوندیم

هیچ وقت نذاشتیم کسی بفهمه دستمون خالیه

چون تمام تلاشمونو می کردیم

بعدم خیلی آبرومندانه هر ۵ تا مون با تلاش خودمون ازدواج کردیم و زندگی تشکیل دادیم

الان شکر خدا زندگی هر ۵ تامون خوبه و به پدر و مادرمون تا جایی که میشه کمک می کنیم

یادم نمیاد هیچ وقت از زندگی مون خجالت کشیده باشیم هیچ کدوم مون

چون هم قانع بودیم هم تلاش کردیم

وای آره منم اوایل شدتش بیشتر بود که شاغل شدم،الان بهترم،دیگه ما میدونیم دلیلش چیه باید هی کنترلش کنی ...

من خیلی ناراحتم که اینجورم،شایدم خوب خرج کنما ولی همین که از نظر ذهنی مدام درگیری دارم با خودم خیلی آزار دهندس

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤