2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 116790 بازدید | 1461 پست
من خیلی ناراحتم که اینجورم،شایدم خوب خرج کنما ولی همین که از نظر ذهنی مدام درگیری دارم با خودم خیلی ...

یه وقتا ولخرجی کن لذتش و حس کنی کم کم بهتر میشی ،یا مدام بگو خساست و ...ناشکریه ،صدقه بده به فقیرا کمک کن که راحت تر بتونی خرج کنی

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
باورت میشه من مامانم یه دنگ سهم کارخونه داشت . پدرم همه رو به باد داد . الان هر پولی مامانم داره دیگ ...

همون دیگه 

فقط حماقت طرفین باعثشه

منم مامانم از اموال پدرم همش میخوروند به خانوادش

طلاهاشو درمیاورد میداد خواهراش 

پول های زیاد میداد

دست بابام هر پولی میومد خانواده مادرم آوار میشدن سرش بما بده

خلاصه انقدر اینجوری کردن بابام دیگه دید زندگیش فایده نداره کار کردنش فایده نداره 

دیگه تلاشی واسه زتدگیش نکرد چون هرچی پول بیشتر درمیاورد باید بیشتر میرفت توجیب خانواده زنش

پدرم آدم بدبختی بود اونا عوضی ...نتونست جوابشونو بده جلوشون درآد

خلاصه دست از کار کشید و کلا همه چیش نابود شد

فقط در حد سیر کردن شکم کار کرد چون امیدی نداشت 

فقط بخاطر من موند تو اون زندگی و...اینجور شد..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی ناراحتم که اینجورم،شایدم خوب خرج کنما ولی همین که از نظر ذهنی مدام درگیری دارم با خودم خیلی ...

یه وقتا ولخرجی کن لذتش و حس کنی کم کم بهتر میشی ،یا مدام بگو خساست و ...ناشکریه ،صدقه بده به فقیرا کمک کن که راحت تر بتونی خرج کنی

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
همون دیگه فقط حماقت طرفین باعثشهمنم مامانم از اموال پدرم همش میخوروند به خانوادشطلاهاشو درمیاورد مید ...

😥😥.امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشی و خوشبخت بشی عزیزم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

دوران کودکی مون سخت بود بابام فوت شده بود 5تابچه بودیم اما مامانم خیلی زن آینده نگری بود یکم سختی کشیدیم اما به مرور اوضاعمون خیلی بهتر شد .یادمه گوشت چرخ‌کرده کیلو 1000بود ما ربع کیلو می‌خریدم اما قصاب خدا بیامرز بهمون بیشتر از ربع کیلو میداد .مامانم همیشه لباس کهنه اینو و اونو میپوشید اما همیشه سالی یه دست لباس برامون میخرید الان پر کشوهاش لباس نو همیشه لباسش کهنه نشده چند تا لباس نو میخره انگار استرس کهنه پوشی داره .

اوایل ازدواجمون زندگیمون خیلی سخت بود همسرم با یه پراید داغون که هر روز خراب میشد اینو کار میکرد واقعا پولی نمیموند خرج خوراک و لباس کنیم یه بار با یه ماشین تصادف می‌کنه میگه از ماشین پیاده شدم یهویی کف کفشم درامد مرده که دید اعصابش خرد شد بیخیال شد رفت این ماجرا برا سه سال پیشه اما چند روز پیش برام ماجرا رو تعریف کرد 

😥😥.امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشی و خوشبخت بشی عزیزم

من خودم ازدواج کردم چند ساله و سعی کردم اشتباهات خانوادمو نکنم 

شوهرم بهم میگه چجور اینقدر عاقلی 

میگم ضرب المثل ادب از که آموختی از بی ادبان رو نشنیدی؟🥲

میگه چرا شنیدم

میگم خوب من اشتباهات رفتاری اخلاقی و....خانوادمو دیدم و اینارو تو زندگیم انجام نمیدم هیچوقت 

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

ای خدا چقدر ناراحت شدم از کامنتتون . الهی به حق این شب‌های عزیز که تولد بانوی آسمانی حضرت فاطمه هست خواهرتون شفا پیدا کنه و بتونه هر غذایی دلش میخواد بخوره❤️🧿

من خودم ازدواج کردم چند ساله و سعی کردم اشتباهات خانوادمو نکنم شوهرم بهم میگه چجور اینقدر عاقلی میگم ...

خداروشکر عزیزم خداروشکر🧿❤️

منم هیچکس بحساب نمیاورد ،بیشتر دور اونایی جمع میشدن که یا خوش سرزبون بودن یا پولدار

دوره دبیرستان خونمون خیلی کوچیک بود و خجالت میکشیدم آدرس به دوستام‌بدم.

دوست صمیمیم هی میگفت آدرس بده مثلا کتابو برات بیارم ولی نمیدونست حتی کوچمونم داغونه. 

سعی کنید رها کنید 

من خونه بابام پولدار نبودیم همه چی نداشتیم در واقع متوسط رو به پایین بودیم ولی بابام خسیس  نبود داشت خرج می‌کرد حس فقر خیلی نداشتم 

ولی ازدواج کردم شوهرم وضعش بهتر بود اما امان از خساست امان امان 

پیرم کرد واس لباس و وسایل خونه خساست میکنه

الان بعد ۱۷ سال یه ذره بهترشدن

الحمدالله امسال خودم شاغل شدم خدا روشکر واقا

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
دوره دبیرستان خونمون خیلی کوچیک بود و خجالت میکشیدم آدرس به دوستام‌بدم.دوست صمیمیم هی میگفت آدرس بده ...

خونه بابای منم همینجور بود

الان خونه خودمم پسرم روش نمیشه دوستاش بگه 

همه جی داغون

ولی حقوق بگیرم کم کم میخرم بچه ها چه گناهی دارن

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

منم اوایل ازدواج وضع خانوادم خوب نبود ولی خداروشکر بعدش خوب شد ولی چون تعداد بچه ها زیاده الان اونجوری که باید برسن‌نمی رسن درسته ازدواج کردم ولی وقتی می بینم مامانم سالی یکی دوتا مانتو شااااااید بخره بابام چندسالی خیلیییی ناراحت میشم و‌میگم چرا به آرامش و‌اسایش خودشون فکر نمی کنن و‌بچه بیارن که نه به خودشون برسن نه بچه رو‌اونجوری که بایذ تامین کنن نمیگم وضعشون بده نه ولی نسبت به این شرایطم خوووب نیست که اونم سه تا بچه قبلشم من عروسی کزدم‌جهیزیه و..واقعا سخته 

ولی بادمه کوچبک‌ که بودیم روی زانوی شلوارم پاره شده بود و‌قتی رفتیم مهمونی خودمو چسبوندم مامانم که یه وقت صاحب‌خونه که باکلاسم بودن زانوی شلوارم و ببینه همیشه وقتی یاده این میفتم خیلی ناراحت میشم🥲

ولی خب خداروشکر الان وضعشون خیلیییییی بهتره 

اگر شرایط اقتصادی اینجوری نبود مطمئنم‌وضع هممون خیلییی بهتر از الانمون بود متاسفانع اقتصادمون‌نابودن

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...