2777
2789
عنوان

کسی بچش تشنج کرده میشه کمک کنین

81 بازدید | 19 پست

بچه خواهرم این اتفاق افتاده واسش الان یک هفته دکتر بیهوشش کرده تا وضعیتش پایدار شه

خیییلی ناراحتیم الان کی یعنی وضعیتش بهتر میشه؟

اطلاعی درمورد این بیماری دارین؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببرین نوارمغز و سی تی اسکن بگیرین ببرین پیش یه دکتر فوق تخصص مغزواعصاب دارو بده تا کلا جلوتشنجش رو بگیرن وگرنه ممکنه خدای نکرده باز بگیره و روی مغزش تاثیربزاره

خواهرزاده منم تو۶ماهگی تشنج کرد دارو ندادن جلوشو بگیره چندبار ادامه دارشد باعث شد تاخیر تو راه رفتن و حرف زدنش اتفاق بیفته 

عزیزم ببرین نوارمغز و سی تی اسکن بگیرین ببرین پیش یه دکتر فوق تخصص مغزواعصاب دارو بده تا کلا جلوتشنج ...

اون بیمارستان انواع متخصص کودک داره ولی مشکل ما اینه طفلک ی هفتس بیهوشه.

خواهر زاده شما چند سالگی راه رفت حرف زد؟

اون بیمارستان انواع متخصص کودک داره ولی مشکل ما اینه طفلک ی هفتس بیهوشه.خواهر زاده شما چند سالگی راه ...

چرا اخه بیهوش کنن؟ ببرین مدارک و عکسهاشو پیش یه فوق تخصص مغزواعصاب 

چرا اخه بیهوش کنن؟ ببرین مدارک و عکسهاشو پیش یه فوق تخصص مغزواعصاب

نمیدونم بخدا میگن علائم‌پایدار نیست اگه دوز پایین بیارن یا بهوش بیارن ممکنه دوباره تشنج کنه

نمیدونم بخدا میگن علائم‌پایدار نیست اگه دوز پایین بیارن یا بهوش بیارن ممکنه دوباره تشنج کنه

خب با دارو و آمپول میشه کنترل کرد بیهوشی عوارض بیشتری داره بنظرم برین با یه دکتر دیگه مشورت کنین 

اصلنم نمیگن مشکلش خب چیه ؟‌یک هفته بیهوشه

برین یه فوق تخصص مغزواطفال پول بدین بیاد بالاسرش نوارمغزو مدارکاش رو نشون بدین تا تصمیم بگیره چه دارچهایی بده ازحالت بیهوشی دربیاره بیهوشی خیلی عوارض داره 

برین یه فوق تخصص مغزواطفال پول بدین بیاد بالاسرش نوارمغزو مدارکاش رو نشون بدین تا تصمیم بگیره چه دار ...

الان نت خوندم نوشته تشنج های مکرر باعث بیهوشی و‌کما میشه

صبح به خواهرم گفتم ببرین بیمارستان دیگه گف انتقال نمیدن یا دکترای دیگه هم‌نمیزارن

الان نت خوندم نوشته تشنج های مکرر باعث بیهوشی و‌کما میشهصبح به خواهرم گفتم ببرین بیمارستان دیگه گف ا ...

با یه دکتر دیگه صحبت کنین میاد بیمارستان وضعیتش رو‌ببینه کاری ندارن تو بیمارستان که دکتر دیگع بیاد بالاسرش

اونجا ممکنه دکترخوبی توبیمارستان نباشه و تشخیص و درمان درستی نده 

بچه خواهرمنم دکتر بیمارستان بار اول نتونست دارو خوب بده چندباره تکرارشد تشنجش و تاثیرمنفی گذاشت روش

نظر من اینه برین با یه فوق تخصص مغزواعصاب معروف صحبت کنین هرچقدر هزینشه پرداخت کنین بیاد بالاسرش حداقل آزمایشهاشو ببینه  الان توسن حساسه اگه تشخیص و درمان درست انحام نشه ممکنه توی راه رفتن و حرف زدنش تاحیر اتفتق بیفته بعدش اذیت بشین 

حتما برین با یه فوق تخصص مغزواعصاب کودکان مشورت کنین و قضیه رو جدی بگیرین به دکترای بیمارستان اعتماددنکنین