2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 358 پست
دوستان با اجازه من میرم اما کلام اخر ب استارتر درسته پسر خوبیه و حس میکنم دوست داره اما موقعیت از ای ...

مرسی گلم

موقعیت از این بهتر منظورت چیه رفتاری یا مالی

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

خب خب خواهر شروع کن از کوردا بگو برامممم😂🥲من تبریزیم ولی تهران زندگی میکنم تو چی؟

چی بگم خواهر بپرس میگم😂 من که تنها مشکلم همین مورد حرف زدنشونه 

خوشم من آبادانیم اصالتم ولی کرمانشاه زندگی میکنم 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خواهر بپرس میگم😂 من که تنها مشکلم همین مورد حرف زدنشونه خوشم من آبادانیم اصالتم ولی کرمانشا ...

خوشبختم عزیزم چقدر ابادانی هارو دوست دارم

حرف زدنشون منظورت پر جمعیتن؟😂

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من از تاهلش فهمیدم گیج شدمچون واقعا به این بم علاقه داره مطمئن شده بودم،،پیشش از موقعیت ازدواجمواستر ...

منتظرش نمون اون بیاد هم برا سرگرمیه 

بهتر از اون میان تو زندگیت 

بهت فکر می‌کنه ولی برا بازگشت دودله دلش برات و برا خاطره هاتون تنگ شده میشه گفت چکت می‌کنه آره آشتی ...

حست راجبم چیه اخلاقم اینا

دوسم داره سمتم مبادد

کی ازدواج داریم عزیزم؟

خوشبختم عزیزم چقدر ابادانی هارو دوست دارمحرف زدنشون منظورت پر جمعیتن؟😂

قربونت گلم 🥲

از همه نظر نگا مخصوصا عروسیاشون و دورهمی اینقدر شلوغه که نگو 

از عروسی خودم بخام بگم من فقط مهمونای شوهرم 700.800نفر بودن فقط فقط اون ها 

تازه من که کوردی بلد نیستم تو جمعشون من لال مونی میگیرم😂 حرف نمی‌زنم اونا کوردی حرف میزنن کم پیش میاد فارسی حرف بزنن بلد نیستن خیلی کم