عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو خیلی مغروری منتظری اون بیاد برا آشتی که میاد توام کم بهش فکر نمیکنی ها
اره من خیلی مغرورم
تازگیا بهش فکر میکنم
فقط خیلی بد کرد در حقم
رل که زد به من نگفت بعدش سر یه چیزی ما قهر کردیم
من بعدا فهمیدم این رل زده بخاطر این اینجوری کرد😐
عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
دقیقن شوهر منم کورده دقیقن خیلی پر جمعیتن و شلوغ چرا مثل منی تو😂 اهل کجایی ؟!
خب خب خواهر شروع کن از کوردا بگو برامممم😂🥲
من تبریزیم ولی تهران زندگی میکنم تو چی؟