2777
2789
عنوان

آیا احساس ارزشمندی و قدرت می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
من چیزی ندارم که بخاطرش احساس قدرت کنمولی بعضی وقتا جوری این احساس تو وجودم جمع میشه انگار کل دنیا د ...

نباید احساس ارزشمندی وابسته به چیزی باشه 

این اشتباهه 

ما مثل یک مادر هستیم برای خودمون 

مثل مادری که فقط اگر بچش مثلا درس بخونه وموفق بشه دوسش داره 

اگر موفق نباشه دوسش نداره 

نظرت راجب این مادر چیه؟ 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

با اینکه اعتماد به نفسم پایینه ولی بعضی جاها ناخودآگاه این احساس رو زیر پا میزارم ، یه جورایی سعی می ...

چقد جالب 

یاد این بیت حافظ افتادم 

چرخ بر هم زنم ار غیر مردام گردد 

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید احساس ارزشمندی وابسته به چیزی باشه این اشتباهه ما مثل یک مادر هستیم برای خودمون مثل مادری که ف ...

خب قطعا یه مادر واقعی نیست 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

خب قطعا یه مادر واقعی نیست

خب پس تو هم یه مادر خوب برای خودت نیستی 

اگر به چیزی رسیدی خودتو دوست داری 

اگر نرسیدی 

از خودت بدت میاد 

خب پس تو هم یه مادر خوب برای خودت نیستی اگر به چیزی رسیدی خودتو دوست داری اگر نرسیدی از خودت بدت میا ...

البته این مخصوص تو نیست 

اکثر ما آدما همین جوری هستیم 

خب پس تو هم یه مادر خوب برای خودت نیستی اگر به چیزی رسیدی خودتو دوست داری اگر نرسیدی از خودت بدت میا ...

دقیقا همینطوری ام

ولی چاره ای جز جنگیدن نیست

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم