2777
2789
عنوان

هیچ کس هیچ وقت عوض نمیشه باورتون میشه میگه خودت بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست

تو همسایه ها یه خانمی بود خیلی تو زندگی زجر کشده بود. مادر و پدر هم نداشت. غریب زندگی می‌کرد. یک مانتو  سه سال تمام تنش بود. سنی نداشت ولی خیلی شکسته شده بود.خیلی صرفه جویی می‌کرد. 

.مریض شد. فوت کرد.. ما همسایه ها خیلی ناراحت شدیم. سه تا دختر هم داشت. 

شوهرش بعد شش ماه عروسی کرد.  یه زن جوان اومد تو خونه... جشن عروسی گرفت. 

هر چی اون زنه سختی کشید. این زنه داره کیف میکنه. 

آقاهه تو شغلش ترفیع گرفت. وضعش خوب شد. خونه کاخ ساخت.. زنش هم پسر زایید براش. شد ملکه 

الان همه همسایه ها که با زن قبلیش دوست بودن. چشم ندارن این زن جدیده ببیند. 

اینو میخوام بگم. آقاهه نزاشت سال زنش تموم بشه. درجا رفت عروسی کرد. جشن هم گرفت!!!

من که بدم اومد ازش. 

واقعا چرا. چرا باید هر وقت هر حرفی دلش بخواد بگه من جرات نداشته باشم حسم بگم من مجبور باشم در به در بشم من مجبور باشم به خودکشی فک کنم من باشم که راه حل پیدا کنم من باشم صبور باشم. میگم بهش چرا این کار رو میکنی چرا این حرف رو میزنی میگه یه کلمه دیگه بگی میزنم خونه رو خرد خمیر میکنم یه بلایی هم سر تو میارم آخه این طرز حرف زدنه ادعا روشن فکری و اصالت هم داره ای خاک بر سر من پدر مرده ای خاک علم به سر من که انقدر خودمو خار کردم به خدا بمیرم آزاد میشم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همسایه ها یه خانمی بود خیلی تو زندگی زجر کشده بود. مادر و پدر هم نداشت. غریب زندگی می‌کرد. یک مان ...

زنه اول آقاهه سرطان گرفته بود فوت کرد. 

مادرشوهره به پسرش میگفت این که میمیره  چرا خرج بیخود میکنی.. ( خرج شیمی درمانی) 

بیچاره زنه شنید. داغون شد. 

اونابیرون کار میکنند عقده ای میشن پول دراوردن سخت شده میان سر زن وبچه خالی میکنند ببین شوهر تو فقط ...

والا هم بالاش دیدم هم پاینشو. آدم باید موقع سختی آدمیت نشون بده و گرنه هر ثروتمندی مهربونه و خیر 

زنه اول آقاهه سرطان گرفته بود فوت کرد. مادرشوهره به پسرش میگفت این که میمیره چرا خرج بیخود میکنی.. ...

خوش به حالش مرد راحت شد. منم بمیرم راحت شم جسارت خودکشی که ندارم حداقل بمیرم 

بله استاتر هیچکس هیچ وقت عوض نمیشه

خودکشی هم واقعا مرگ با خفتی هست بهش فکر نکن

تازه اون دنیا میخوای بری عذاب بکشی 

سعی کن ازش توقع نداشته باشی 

واقعا ازدواج سخته آدم تا خودشه یکاری می‌کنه ولی وقتی. میزی تو یه زندگی باید کلی مشکلات و اختلالات روانی و عقده ها و بی عرضه گی های یکی دیگه هم به دوش بکشی به علاوه خانوادش 

نمیدونم واقعا چکار باید بکنم هر کاری بگی کردم واقعا چطور میتونه بگه برو خودت بکش من حتی با همه حرفای ...

عوصض نمیشن من همه راه هارو رفتم ی هفته خوبه ۱ ماه منو میکنه تو فاضلاب درمیاره ن گریه هام ن دل شکستم هیچی براش مهم نیس دیگه الان پیشم خابیده دیگخه ازش خوشم نمیاد برام غریبه شده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
بله استاتر هیچکس هیچ وقت عوض نمیشهخودکشی هم واقعا مرگ با خفتی هست بهش فکر نکنتازه اون دنیا میخوای بر ...

اگر بدونی من چقدر سختی کشیدم برا این آدم باورت نمیشه. الان یه مدت میخواد شغلشو عوض کنه پول نداره من همه کار کردم همه کار تا این بدون استرس کار کنه ولی این هر کاری کرد من گند بزنم به کارم که چی نمیدونم الان به من میگه بیا در مورد کارم حرف بزنیم منم گفتم باشه اما شاید من پیشنهادی نداشته باشم اما میتونم گوش کنم(چون هر وقت پیشنهاد میدم فقط تحقیرم میکنه و میگه من حالیم نیست) بعد میگه برای چی چون نمی خوای من موفق بشم چرا میرسی من موفق بشم چرا مثل یه تیکه گوه بی خاصیتی تو 😞😞😞 میگم چرا اینطوری میکنی بیا حرفتو بزن من تونستم کمک میکنم نتونستم نمیکنم بعد کلی چرت و پرت گفته به خدا مرگ آرزو دارم من اگر مردم برام جشن بگیرن 

یه جوری زندگی کن انگار وجود نداره، ادم حسابش نکن. شاد باش برای خودت. هرکاری که حال دلت رو خوب میکته انجام بده. اصلا چرا انقدر باهاش بحث میکنی که مزخرف بگه یا خودت چرا مثل بدبخت ها میگی خودم رو بکشم. ولش کن انقدر برای خودت گندش نکن و به حرفاش اهمیت نده. 

یه جوری زندگی کن انگار وجود نداره، ادم حسابش نکن. شاد باش برای خودت. هرکاری که حال دلت رو خوب میکته ...

به خدا درس میگی اما انگار من میکشه تو تله تا این کار رو بکنه نمیدونم تو سرش چیه