2777
2789
عنوان

آیا احساس ارزشمندی و قدرت می کنید

119 بازدید | 21 پست

اگر احساس ارزشمندی وقدرت می کنید

این احساس  از کجا میاد 

مثلا  بخاطر 

شغلتون هست با بخاطر وضع مالی تون

یا ظاهرتون یا خانواده خوبتون  یا.... 

احساس قدرتی که می کنید آیا وابسته چیز های هست که امکان از دست دادنش رو دارید؟ 

(خب اگر اون چیزا رو از دستت دادید که دیگه احساس قدرت ندارید و تبدیل به یه آدم ضعیف میشین)

یا

احساس قدرتی که تو وجودتون دارید یک احساس درونی هست؟؟ 

من زندگی نامه استیون هاوکینگ رو گوش دام 

ایشون   بعد از از دست دادن سلامتیش 

وقتی نه میتونست حرف بزنه نه میتونست راه بره

دوبار زن گرفت و هر بار زنش بخاطر  بیماریش و شرایط سختش ازش جدا شدن

تو پرانتز 
(خییلی  از ما خانما وقتی  کسی ما رو نمیخواد ، دیگه احساس ارزشمندی نمی کنیم ) 

باز هم ادامه داد و تبدیل به یک دانشمند بزرگ شد 

چون احساس قدرت خودش رو به چیز غیر از اینا پیوند زده بود 
چون انسان بود چون وجود داشت احساسم ارزشمندی داشت 

پس در نتیجه 

بله احساس قدرتون اگر درونی باشه 
هیچ حادثه ای شما رو نمیتونه نابود کنه 
ما نباید چارپایه های اصلی زندگیمون رو روی چیزا های که از بین رفتتنی هستن پایه ریزی کنیم 
بایذ از درون احساس ارزشمندی و قدرت کنیم  

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چیزی ندارم که بخاطرش احساس قدرت کنم

ولی بعضی وقتا جوری این احساس تو وجودم جمع میشه انگار کل دنیا دست منه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من چیزی ندارم که بخاطرش احساس قدرت کنمولی بعضی وقتا جوری این احساس تو وجودم جمع میشه انگار کل دنیا د ...

اگر احساس ارزشمندی درونی  داشته باشی 

میتونی به خیلی چیزا برسی 

و بعد با داشتن اون چیزا احساس قدرتت بیشتر بشه 

میبینیی خیلی ها با شرایط سخت به خیلی جاها میرسن 

دلیلش همینه

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اگر احساس ارزشمندی درونی داشته باشی میتونی به خیلی چیزا برسی و بعد با داشتن اون چیزا احساس قدرتت بی ...

با اینکه اعتماد به نفسم پایینه ولی بعضی جاها ناخودآگاه این احساس رو زیر پا میزارم ، یه جورایی سعی میکنم با سماجت به خودم یاد بدم که همیشه برم روی صحنه و حرفمو بزنم 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم