2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 22908 بازدید | 302 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه سر اون قضیه قط رابطه کردیم

به نظرم خیلی روانت آسیب دیده از همون اول , کاش اول بری خودتو درمان کنی بعد شاید همه چی درست شد یکم از حجم کینه هات کم کن به نظرم شوهرتم همین که هم از طرف تو هم خانوادش طرد شده خسته شده که اینارو میگه

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خب تا کی میخواین قطع رابطه باشید ؟ بچه هاتون نمیگن عمه و عمو شون کین و کجان؟ همسرتون چی ؟؟؟ من خودم ...

اگ‌واقعا عوضی باشن و ظالم چرا ک نه     آدمای عوضی ب بچه شما ام رحم نمیکنن مطمعن باش

خدایا خودمو به تو سپردم.

من کاملاً درکت میکنم عزیزم من بیشتر از تو متنفرم از مادر شوهرم انقد بی لیاقتن ک روم نمیشه ب خونوادم بگم در موردشان الکی گفتم باهاشون در ارتباطم ولی الان چهار ساله ک ندیدمشون متنفرم ازشون هیچ کاری برام نکردن ب غیر از بدی 

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

منم از همشون متنفرم ولی چه کنم که نمیتونم قطع رابطه کنم چون فامیلیم 

لعنت به هر چی ازدواج فامیلیه

آبرومو تو کل فامیل بردن بی صفتا

خدا ازشون نگذره من که نمیگذرم

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
ازت بپرسه چی؟ مثلا کین و کجان چرا خونه هم نمیریم

تا الان که نپرسیده بعدا بزرگتر شد کنجکاو شد بهش میگم اینطوری به صلاحه وقتش برسه خودش کم کم متوجه میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من وقتی نمیبینمشون راحتم ولی نمیشه ک پسرش نره 

میره و منم با خودش میبره میام کلا حس بدی دارم

زن انگار شیطانه

پیش پسرش یجوره پیش من یجور دیگه

فقط خدا از حقه و فیلماشون خبر داره. شوهرمم ساده حالیش نیس

اووووففففف

خداااااااااااااااااااااااااااا

تا الان که نپرسیده بعدا بزرگتر شد کنجکاو شد بهش میگم اینطوری به صلاحه وقتش برسه خودش کم کم متوجه میش ...

میگن آق والدین میشینن و برکت از زندگی می‌ره 

ترسناک نیست 

هر چی بشه میگن برای اینه دعای مادر نیست آق کرده