2777
2789
عنوان

باهاش تموم کردم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست
خب همه انتخابشون نیست سنتی و از طریق خانواده آشنا بشن‌ با کسی ، اونم‌تو این‌ سن ، هیچ قاعده ای هم نی ...

همه باید همینکارو بکنن

هرکی اومد بگه فلانی من خانواده دارم ازم خوشت اومده بیا با خانوادم حرف بزن یه مدت رفت امد کنیم 

نه اینکه چند سال دوست بمونن اسیب بخورن بعد بیان به خانواده هاشون بگن

پسری که حاضر نیست بیاد با خانوادت رو در رو شه یه کلکی تو کارش هست به قول وعیده های اینام نباید دل بست 

درضمن این نوع سنتی نیست فقط خانوادت میدونن این پسره ازت خوشش اومده میخواد باهات اشنا شه اگه خوب بود ازدواج میکنی نبود جدا میشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه باید همینکارو بکننهرکی اومد بگه فلانی من خانواده دارم ازم خوشت اومده بیا با خانوادم حرف بزن یه م ...

خب آخه سه ماه اصلا چیزی نیست که بخوان پای خانواده ها رو بکشن وسط ، الان دیگه همه میدونن تا شیش ماه نشده هنوز شناخت پایه طرفشون هم شکل نگرفته ،

من دوره مجردیم ، سنم کم بود ، با یه آقایی دوست بودم اول آشناییمون همه جوره پرفکت بود ، موقعیت و همه چیش هم چشمگیر و دهن پر کن بود ، بعد یک سال و نیم مسائلی رو فهمیدم که متوجه شدم آدم مناسبی نیست و همون موقع کات کردم ، آدمها خیلی پیچیده تر از این حرفان که تو سه ماه بشناسیشون ، اونم برای موضوعی مثل ازدواج

ضمیمه اینکه در زمینه نوع روابط باید و نباید وجود نداره ، هرکس طبق فرهنگ و ویژگی های شخصیتیش سبک مطابق با خودش را انتخاب میکنه ،

💍🩷
خب آخه سه ماه اصلا چیزی نیست که بخوان پای خانواده ها رو بکشن وسط ، الان دیگه همه میدونن تا شیش ماه ن ...

چه دوماه چه سه ماه خانواده باید اطلاع داشته باشن تو این بازه زمانی ممکنه کلی اتفاق بیوفته مخصوصا اگه سن دختر کم باشه زیاد هم باشه باید به خانوادش بگه اگه تهدید شد یا مشکلی پیش اومد خانوادش بره جلو ببینه پسره چی میخواد حتی میتونه اینجوری شکایت کنه

تا ۶ ماه؟؟؟چون وابستگی دختر زیاده پسره فک میکنه همه کار میتونه بکنه اون دختر نباید پشتش به یه چیزی بند باشه؟

یا با ترس لرز بخوابه که خانوادش راجب ارتباطش با پسره رو نفهمن که اگه خواستی به مادر یا پدرت بگی این پسره اینجوری بود روش رو داشته باشی بگی اره اینی که شما دیدید و باهم رفت امد کردیم ادم مناسبی نبود بهم زدیم تا اینکه با گریه بگی این کارو باهام کرد ازم سو استفاده کرد اخرشم رفت با یه دختر دیگه تو این زمان همه میدونن پسری که از دیدن خانواده دختره میترسه عاشق چشم ابروش نشده نیتش چیزه دیگه ایه

چه دوماه چه سه ماه خانواده باید اطلاع داشته باشن تو این بازه زمانی ممکنه کلی اتفاق بیوفته مخصوصا اگه ...

عزیز من اونی که تو خانواده مدرن بزرگ شده قطعا روابطش رو با خانواده ش در میون میذاره و این دزد و پلیس بازی ها رو نداره ، من قبل ازدواجم با هرکس دوست میشدم داداشمم خبر داشت ؛ کسی که خانواده سنتی داره و اگر روز با یه پسر دیده شه شب کتک میخوره نباید وارد اینجور روابط شه ،

دوما قرار نیست با هرکس وارد رابطه شدید اول بسم‌الله عاشق طرف بشید که چشمتون روی همه چیز کور شه و طرف هرچی خواست بهش تن بدید ، اینجور روابط برای شناختن و اگر دیدی طرفت مناسبه در قلبت رو براش باز میکنی ،

من بعد یک سال و نیم با گریه از اون رابطه بیرون نیومدم به این خاطر که نه عاشق کشته مرده طرف بودم و نه به چیزی تن داده بودم که نمیخواستم ، خود اون آقا بعدش کلی دست و پا زد که من و برگردونه ولی نتونست ،

هرچیزی فرهنگ و آمادگی های لازم خودش را داره که ابتدا اونها باید بستر شه ، مشکل جامعه ما اینه با روحیه و بستر های سنتی وارد فضاهای مدرن میشن و میخوره تو ذوقشون

💍🩷
بنظر من در این‌ زمینه قانونی وجود نداره که مجرد حتما باید با مجرد باشه ،اگر یه آقا هم‌ طلاق داده باش ...

بابا ایشون نمیخاد با این اقا باشه این حرفارو میزنه ک تو ذهنش دلیلی داشته باشه چرا فمینیستیش مسکنید خدایی؟ 

ینی الان همه به این قضیه پایبندن؟ بقران که نیستن هرکس چیزیو بخاد تو بگو مردم میگن میکشیمت میره انجام میده زنو مردم نداره 

عزیز من اونی که تو خانواده مدرن بزرگ شده قطعا روابطش رو با خانواده ش در میون میذاره و این دزد و پلیس ...

اینجور روابط برای شناخت نیستن دوسته عزیز ده تا دختر میان پیش من به مشکل دارن اقا ازش سو استفاده کرده بهش وابستگی داره اینام از اولش عاشق اقا نبودن چون همش بهش محبت میکرده گل میفرستاده و هزارتا چیزه دیگه این دخترام تو دامشون میوفتادند

یکیشون ازش فیلم کرده تهدید به پخش داره یکیش ازش عکسای ناجور گرفته میخواد پخش کنه اینا روابط سالمین؟

چون یبار نجات پیدا کردی یکی از اینا نصیبت نشده خیلی خوش شانس نیستی چون وقتی هی بخوای وارد اینجور روابط شی اخرش چوبشو میخوری 

توی خانواده سنتی هم دختره لازم نیست وقتی میبینه خانوادش اینجوریه دوباره با پسره بگرده پسره اگه واقعا میخوادش از اوضاع خونه خبر داره بگه من دیدم دختر خیلی نجیبیه اومدیم امر خیر دیگه شما وقتی توی این رابطه قرار بگیری و دره قلبتم روش باز کنی وقتی فهمید عاشقش شدی ولت میکنه 

تا وقتی براش جذابی که بهش بی محلی کنی بیوفته دنبالت وقتی از عشقت مطمعن شه خواسته های دیگشم شروع میشه 

همون بهتر اگه جرات رو درو شدن با خانواده دختره رو داره بیاد ببینتش

اینجور روابط برای شناخت نیستن دوسته عزیز ده تا دختر میان پیش من به مشکل دارن اقا ازش سو استفاده کرده ...

خب عزیز من مسئله اینه وقتی با عزت نفس آسیب دیده و اعتماد بنفس پایین وارد رابطه میشی طرفت با حداقل ها میگیرتت تو مشتت ، وقتی قدرت اینو نداری مرزگذاری کنی و از ارزش هایت پشتیبانی کنی نباید وارد اینجور روابط شی ،

همونطور که گفتم هر سبک ارتباطی بسترهای فرهنگی و تربیت و آگاهی های لازم خودش رو میخواد ،

من یک بار و با یک‌ نفر دوست نبودم دختر گل😂❤️

موضوع قدرت داشتنه ، زن باید بعد آسیب پذیرش رو خاک کنه در ارتباط با مرد ، حالا چه دوستی چه ازدواج ، زن همیشه باید آمادگی اینو داشته باشه دل بکنه و بره ،

💍🩷
خب عزیز من مسئله اینه وقتی با عزت نفس آسیب دیده و اعتماد بنفس پایین وارد رابطه میشی طرفت با حداقل ها ...

ربطی به عزت نفس پایین نداره خوده پسر میتونه عزت نفس دختره رو پایین بیاره هرچقدر به خودش مطمعن باشه و عزت نفس داشته باشه یه نقطه ضعفی داره که بخواد پسره از اون طریق تخریبش کنه

منم نگفتم فقط یبار با یه نفر دوست بودی کاملا مشخصه.

زن هیچوقت امادگی دل کندنو نداره اگه وابسته بشه چه وابسته مرد چه هرچیز دیگه ای چون ذات زن احساسی بودنه و بعضی چیزارو نمیتونه تحمل کنه برای همین وقتی از اون خوشبختی یهو پایین میاد افسردگی میگیره مخصوصا تو روابط هرچقدرم قوی باشی اخرش یه کمبودی توی وجودت هست که با اون برطرف میشه 

و وقتی هم اون نیازه و کمبوده برطرف شد تو نمیتونی از اون چیز دست برداری میتونه روابط باشه میتونه جایگاه مالی باشه هرچیزی میتونه باشه وقتی این برطرف سد تو بیشتر و بیشتر میخوای و هرچقدر بهت کمتر بده تو دنبال اون چیز بیشتر راه میوفتی چون لذتشو چشیدی

حالا هی سما بگو میشه رفت وارد رابطه اسیب ندید

ربطی به عزت نفس پایین نداره خوده پسر میتونه عزت نفس دختره رو پایین بیاره هرچقدر به خودش مطمعن باشه و ...

واقعا حیرت آوره کسی که روانشناسی خونده انقدر دگم و متعصب باشه و نتونه زاویه دید و سبک زندگی های دیگه رو درک کنه و صرفا قضاوتگر به مسائل نگاه کنه

💍🩷
واقعا حیرت آوره کسی که روانشناسی خونده انقدر دگم و متعصب باشه و نتونه زاویه دید و سبک زندگی های دیگه ...

من توی این چند سال زاویه دیده همه رو دیدم 

متعصبم چون کسایی که هنوز چیزی‌نمیدونن وارد رابطه میشن و میان پیش من با یه عالمه پشیمونی