2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23594 بازدید | 312 پست
علتش فقط و فقط حسادتشون میتونه باشه. هممون عروسیم. و ب عینا مورد حسادت بیش از حد مادرشوهر و خاهر شوه ...

من هم عروسم هم‌خواهر شوهر 

زن داداش من درد و دلشو پیش من میکنه 

از اون طرف هم خودم عروس خوبی برای خانواده شوهرمم

نمیگم خدای نکرده اسی بده 

ولی این کاری که خانواده شوهر کردن چیزی فراتر از حسادت و این حرفاست

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان فدای این ادب نباید شد؟😃

والا خداشانس بده

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

عزیزم واقعا حق داری اون از خانواده خودت اینم از اینا. ولی سعی کن قوی باشی. بزرگترین قدرت اینه این شرایط با سیاست مدیریت کنی. قوی بودن= سیاست داشتن.  با دعوا و جنجال ممکنه کار در لحظه پیش بره ولی بلند مدت اثر خوبی نداره

_ با همسرت مهربون باش ازش تشکر کن که سر اون قضیه تهمت همراه تو بود. همسر ات فقط با محبت سمت خودت نگه دار.

_ با پدر ات اشتی کن و بهش ثابت کن به خاطر پول نرفتی سمت اش

_ به مادر ات محبت کن سالها بعد ثمره اش میبینی

_ با اینکه خانواده همسر ات بسیار .. اند جلو شوهر ات بدی شون نگو. 

_ سر بودن خودت چه مالی چه .. تو سر شوهر ات نزن. بلاخره هر کس روزی داره. فقر گاهی دست خود ادم نیست. بهش عزت بده. مرد و غرور اش. مطمئنم اون بیشتر از تو غصه داره. شاید اگه اونم تو یه خانواده پولدار بود مدرک بهتر از تو میگرفت

_ تو شیعه هستی. امام ها رو داری بهشون توسل کن کمک بخواه. از دعاهای مفاتیح استفاده کن

_ تو در خانواده خودتم خیلی ضربه خوردی. قبل خانواده همسر ات در خانواده خودت ضربه خوردی. با فکر و دعا و معنویت روح ات از اون مشکلات آزاد کن.

منم مادرم هم از نظر مالی هم عرضه هم قیافه... خیلی سر بود به  پدرم. ولی به جاش بچه هاش از کل فامیل مامانم موفق تر و بهتر و پولدارتر و زیباتر شدن.خدا بلاخره جای دیگه جبران میکنه.ولی سالها صبوری میخواد

صبر صبر صبر. احترام. کلام شیرین. سیاست.سکوت

پدرومادرشوهرمن یه جوری ان.. بین بچه ها تفرقه میندازن.. مثلا خودشونو مظلوم میکنن برای یکی ازبچه ها.. بعد میشینن پیشش میگن اون یکی اینوگفت ما ناراحت شدیم.. بعد میرن پیش اون یکی به زوررررر بهش پول میدن بیا خرج کن تو گرفتاری.. زنگ میزنن به این یکی ما نداشتیم بخوریم پولمونو که به بدبختی جمع کردیم دادیم فلانی.. به اون یکی میگن داری بهمون قرض بدی.. همه اینکارا رو که میکنن برای تک تک بچه هاشون تعریف میکنن.. بچه ها ازهم متنفر میشن.. نسبت به هم متنفرمیشن.. الان چندماه همه بچه ها باهم قهرن بعد مادرشوهرم میگه اینقدر بدم میاد ازکینه و قهر.. اخه بابا این حجم قهر وکینه رو شماها درست کردین دیگه اه... بخدا چندماه پیش از ما بیست میلیون گرفتن بعد فهمیدیم پونصد میلیون دارن دادن دست اون پسرشون که وقتی مردن اون خرجشون کنه.. درصورتیکه اونم همه پولو خورده.. خب ادم بدش میاد... 

خوبه شوهرت عرضه داشتحرفهاشو زدشوهر من عرضه حرف زدن هم ندارههمش موس موس میکنه

طاقت همسر منم طاق شده بود دیگه وگرنه هیچوقت برای گله کردن نرفت خونشون همیشه وقتی چیزی میگفتن در لحظه جواب میداد و قضیه تموم میشد اما اینبار چون من بهش گفته بودم کاملا رابطه رو با خونوادت قطع میکنم اینجوری گفته بود 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین دوست عزیز

هر چقدر خانواده شوهرت بد باشن اصلا شمر ویزید

اگه باهاشون قط رابطه کنی رابطه خودت وهمسرت بشدت مورد تاثیر قرار میگیره و همسرتم ب مرور با خانوادت قط رابطه میکنه 

و بعدها برات سخت‌تر میشه

رفت وآمد بکن ولی خیلی کم در حد سرزدن بعد شام برو وبیا ولی قطع رابطه نکن

به شوهرت بگو اگه تو بخوای بری منم میام ولی کم اونجا میشینم وزود برمیگردم

طاقت همسر منم طاق شده بود دیگه وگرنه هیچوقت برای گله کردن نرفت خونشون همیشه وقتی چیزی میگفتن در لحظه ...

خوبه شوهر تو لااقل جواب میداد

شوهر من عرضه حتی گله کردن هم نداره

جواب که بماند

اینقدر بی عقله مادرش راحت گولش میزد

یواشکی میرفت خونه مادرش درصورتیکه من اصلا بهش نگفته بودم نرو.

بهش گفتم دوست داری بری بگو باهم بریم

یا بمنم بگو برو

ولی دزدکی میرفت

دستش رو شد با اینحال چیزی بهش نگفتم

تاوقتیکه ضربه دیگه مادرش به زندگیمون زد

البته خودشم به خنگی میزنه

میشه نفهمه

ولی عرضه ایستادن و جواب دادن به مادرش نداشت

الانم که قطع رابطه کاملیم

ببین دوست عزیزهر چقدر خانواده شوهرت بد باشن اصلا شمر ویزیداگه باهاشون قط رابطه کنی رابطه خودت وهمسرت ...

الان ما با خونواده شوهرم کامل قطع رابطه ایم

چندین ساله اصلا قیافه هاشونم یادم نمیاد

ولی هفته به هفته 

خونه مادر پدرم میریم 

البته والدین من اصلا تو هیچ کاری دخالت نمیکنن

اگ هم پیششون دعواکنیم

پشتیبانی شوهرم میکنن🤣🤣🤣

الان ما با خونواده شوهرم کامل قطع رابطه ایمچندین ساله اصلا قیافه هاشونم یادم نمیادولی هفته به هفته خ ...

خب عزیزم مورد شما ی مورد استثنا هست 

ولی من هر چقدر در مورد قطع رابطه تحقیق کردم دیدم واقعا اشتباهه کم برو کم بیا ولی قطع رابطه نکن 

من خودم اوایل خانواده شوهرم در حقم خیلی بد کردن ولی قطع رابطه نکردیم 

شوهرمم رو پدر مادرش حساسه میگه با خواهر برادرا سالی ی بار نیایم وبریم مهم نیست ولی نمیتونیم با پدر مادر قطع رابطه کنیم